English   |     |  ورود به سايت
آغاز همکاری های علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با دانشگاه سینز مالزی

با امضای تفاهم نامه مشترک میان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و دانشگاه سینز مالزی (USM)، همکاری های علمی – پژوهشی دو کشور در زمینه صنعت غذا افزایش می یابد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، در این تفاهم نامه بر تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک، مبادله اطلاعات و دستاوردهای تحقیقاتی تاکید شده است.
شایان ذکر است برگزاری سمینارها، کنفرانس ها و کارگاه های تخصصی با موضوعات مورد علاقه طرفین، از دیگر مفاد این تفاهم نامه می باشد.