English   |     |  ورود به سايت
امضای اولین قرارداد پژوهشی میان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و دانشگاه کینگ مونگ کات تایلند

پیروانعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشکده علوم وصنایع غذایی و دانشگاه کینگ مونگکات تایلند و نیز بازدید رییس پژوهشکده از این دانشگاه در آپریل سال جاری، اولین قرارداد پژوهشی میان دو مرکز در حوزه تخصصی ریزپوشانی به امضاء رسید. این پروژه تحقیقاتی با همکاری محققین دو مرکز اجرا شده و طی آن، دانشجویان دکترای پژوهشکده از امکانات دانشگاه مذکور در قالب دوره فرصت مطالعاتی خود استفاده خواهند کرد.