English   |     |  ورود به سايت
شیمی مواد غذایی
معرفی گروه پژوهشی
گروه شیمی مواد غذایی با دارا بودن کادری مجرب متشکل از اعضای هیئت علمی متخصص در گرایش های مختلف شیمی مواد غذایی و نیز با حضور کارشناسان گروه و هم چنین با استفاده از آزمایشگاه های مجهز و تخصصی، در زمینه های مختلف شیمی مواد غذایی از جمله استخراج و شناسایی ترکیبات موثره طبیعی و کاربرد آنها در فرمولاسیون مواد غذایی، امولسیون های غذایی، ایمنی و سلامت غذایی، روشهای تشخیص و حذف آلاینده های مواد غذایی، آنتی اکسیدان ها و نیز بسته بندی مواد غذایی فعالیت پژوهشی دارد. همچنین در زمینه های یاد شده به صنایع ، ارگان ها، دانشجویان و شرکت های خصوصی مشاوره های علمی و خدمات آزمایشگاهی ارائه می دهد.



زمینه های پژوهشی گروه:

1-    استخراج و جداسازی ترکیبات مؤثره و فراسودمند از گیاهان
2-    به کارگیری ترکیبات فراسودمند در فرمولاسیون های غذایی
3-    امولسیون و ریز پوشانی ترکیبات مؤثره و فراسودمند  
4-    ایمنی و سلامت مواد غذایی
5-    بسته بندی مواد غذایی
6-    پژوهش های مرتبط با غذای حلال

اعضای هیات علمی گروه:

نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر راضیه نیازمند
شیمی مواد غذایی (روغن ها، ایمنی موادغذایی، بسته بندی) استادیار 
 دکتر عادل بیگ بابایی  شیمی مواد غذایی (جداسازی و اندازه گیری ، ایمنی مواد غذایی، آنالیز دستگاهی)  استادیار
دکتر بی بی مرضیه رضوی زاده
شیمی مواد غذایی (غذای حلال، سیستم های کلوئیدی مواد غذایی، ایمنی مواد غذایی) استادیار
دکتر مصطفی شهیدی نوقابی  (مدیر گروه)

شیمی مواد غذایی (جداسازی، کربوهیدرات ها، بسته بندی)  استادیار
دکتر جواد فیضی 
شیمی مواد غذایی (شیمی تجزیه مواد غذایی، کرماتوگرافی و اسپکتروسکوپی)  استادیار
مهندس محمد رضا عبدالهی مقدم شیمی مواد غذایی (بسته بندی های مواد غذایی)  مربی
دکتر مسلم جهانی  شیمی مواد غذایی (شیمی تجزیه مواد غذایی)  استادیار

کارشناسان گروه:

نام و نام خانوادگی عنوان  آزمایشگاه
مهندس زهرا خدابخشی
کارشناس ارشد شیمی معدنی





آزمایشگاه ها:
آزمایشگاه شیمی عمومی
آزمایشگاه شیمی دستگاهی