English   |     |  ورود به سايت
طراحی ماشین آلات صنایع غذایی
طراحی ماشین آلات صنایع غذایی
این گروه به منظور پیگیری تحقق اهداف پژوهشکده در زمینه های ایجاد، انتقال و تجاری سازی فناوری در حوزه ماشین آلات صنایع غذایی و با برخورداری از اعضای هیئت علمی متخصص در گرایش های مکانیک ،مواد و برق و الکترونیک و نیز بهره گیری از پایلوت های تحقیقاتی مجهز و تخصصی در زمینه های زیر فعالیت می نماید:
-  انجام پژوهش های کاربردی برای تولید محصولات دانش بنیان
-  انتقال، جذب و بومی‌سازی فناوری‌های نوین در صنایع غذایی اولویت دار
-  بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیندها و ماشین آلات صنایع غذایی
-  ارتقاء سطح علمی منابع انسانی و تربیت دانشجویان پژوهش محور در حوزه ماموریت گروه
-  توسعه‌ي شبکه همکاریهای پژوهشی و فناوری با سایر ذینفعان (توسعه همکاری‌های علمی با شرکت‌های دانش بنیان)
-  ارتقای کیفیت دستاوردهای پژوهش و فناوری گروه



زمینه های پژوهشی گروه:
این گروه عمدتاً در حوزه بهینه سازی و ارتقا خطوط، ماشین آلات و تجهیزات تولید و فرآوری مواد غذایی و تجهیزات آزمایشگاهی مرتبط.فعالیت دارد. برخی از زمینه های اصلی و تخصصی فعالیت گروه عبارتند از:
• طراحی، محاسبه و بررسی تجربی فرایندهای تولید مواد غذایی با استفاده از روشهای نوین مانند فرایندهای فشار بالا، فرایند های خشک کردن و فرایندهای تولید نان
• به کارگیری فناوری های نوین اطلاعات و ارتباطات(ICT) به منظور خودکارسازی و بهبود کنترل کیفی فرایندها و محصولات غذایی و کاهش هزینه های تولید، انبارداری و زنجیره تامین
• بررسی وکنترل آلاینده های زیست محیطی در طراحی ، ساخت و پوششهای ماشین آلات صنایع غذایی و بازیافت پسماند
• بهینه سازی مصرف انرژی و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و پاک و بازیافت انرژی در طراحی و ساخت ماشین آلات صنایع غذایی
• ارائه خدمات فنی و مهندسی با استفاده از تجهیزات پایلوت صنایع غذایی و آزمایشگاههای اندازهگیری و کنترل و آزمونهای غیر مخرب مربوطه


اعضای هیات علمی گروه:
نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر سعید صمدی  زیست حسگرهای الکترونیکی
دانشوری
دکتر علی فائزیان فرایندهای انتقال جرم و انرژی و جریان سیال تراکم پذیر غیر دائم و آکوستیک استادیار 
دکتر سید مهدی میرزابابایی طراحی ماشین، طراحی مخازن فشار بالا و تحلیل تنش در مواد پیشرفته استادیار
دکتر عباس افراسیابی گرکانی خوردگی در صنایع غذایی  استادیار
دکتر حسین زمانی (مدیر گروه)
انرژی خورشیدی در صنایع غذایی  استاد یار

 

کارشناس گروه:

نام و نام خانوادگی عنوان
 آزمایشگاه
مهندس فرامرز نیک خصلت


آزمایشگاه های گروه:
پایلوت تحقیقاتی و نیمه صنعتی صنایع غذایی