English   |     |  ورود به سايت
صفحه شخصی
نام و نام خانوادگی: آرام بستان
گرایش تحصیلی: مهندسی صنایع غذایی
استادیار گروه نانو فناوری مواد غذائی
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
تلفن: 35425384-051
فاکس: 35003150-051
پست الکترونیک: a.bostan@rifst.ac.ir
صندوق پستی: 147-91735
 
موضوعات مورد علاقه
•    نانوامولسیون‌ها و نانوساختارهای کلوئیدی
•    نانوانکپسولاسیون
•    هیدروکلوئیدها و صمغ‌های بومی
•    فرآوری و فرمولاسیون محصولات آردی
سوابق تحصیلی
•    دکتری،دانشگاه فردوسی مشهد ، 1392-1388
•    کارشناسی ارشد، دانشگاه فردوسی مشهد ، 1387-1385
•    کارشناسی، دانشگاه فردوسی مشهد ، 1385-1381

طرح های پژوهشی اجراء شده و در دست اجراء  
1.    آرام بستان، طراحی و ارزیابی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی آلفاتوکوفرول (جاری)
2.    آرام بستان، تولید و ارزیابی عامل جداکننده مورد استفاده در صنایع پخت (جاری)

3.    سید محمد علی رضوی، آرام بستان، سمیه نیک نیا، سمیه رزمخواه. بررسی خواص عملکردی عصاره خام هیدروکلوئیدی دانه های مرو، تخم شاهی، قدومه شهری و قدومه شیرازی (خاتمه یافته)

انتشارات جدید

1.    Bostan, A.; Razavi, S.M.A. ; Farhoosh, R. 2010. Optimization of hydrocolloid extraction from wild sage seed (Salvia macrosiphon) using response surface methodology. International Journal of Food Properties. 13:1380–1392, 2010
2.    Koocheki, A.; Taherian, A. R.; Razavi, S.M.A. ; Bostan, A. 2009. Response surface methodology for optimization of extraction yield, viscosity, hue and emulsion stability of mucilage extracted from Lepidium perfoliatum seeds. Food Hydrocolloids. Volume 23, Issue 8, Pages 2369-2379
3.    Razavi, S.M.A.; Bostan, A.; Rahbary, R. 2010. Computer image analysis and physico-mechanical properties of wild sage seed (Salvia macrosiphon). International Journal of Food Properties, 13: 308–316
4.    Razavi, S.M.A.; Bostan, A.; Rezaei, M.2010. Image processing and physic mechanical properties of basil seed (Ocimum basilicum). Journal of Food Process and Engineering.  Journal of Food Process Engineering,Volume 33, Issue 1, pages 51–64
5.    Koocheki, A.; Taherian, A ; Bostan, A. 2011. studies on the steady shear flow behaviour and functional properties of lepidiumn perfoliatum seeed gum.Food Research International, Volume 50, Issue 1, January 2013, Pages 446-456

6.    رضوی سید م.ع. بستان آ.، نیک‌نیا س.، رزمخواه س. 1390.  بررسي خواص عملکردي عصاره خام هيدروکلوئيدي برخي دانه هاي بومي ايران. نشریه پژوهش های صنایع غذایی. جلد 21، شماره 3

7.    بستان آ.، محبی م.، وریدی م. و ملائکه ب. بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. پذیرش شده
8.    بستان، آ.؛ رضوی سید م.ع. استفاده از پردازش تصویر در اندازه گیری خواص هندسی دانه ها. پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون، مشهد، ایران

شرکت در سمینارهای داخلی و خارجی

1.     Razavi, S.M.A.; Bostan, A. Rheological characterization of hydrocolloid extraction from wild sage           seed as a function of temperature and concentration. ISFRS 2009, Zurikh, Swiss (Full Text)
2.    Bostan, A.; Razavi S.M.A.; Niknia, S.; Razmkhah, S. A Comparative Study on Functional Properties of Novel Seed Gums and Commercial Hydrocolloids. EFFoST 2011, Berlin, Germany
3.    Bostan, A.; Mehebbi, M.; Nakhchian, H. Application of Image Analysis for Cake Quality Evaluation. EFFoST 2011, Berlin, Germany