English   |     |  ورود به سايت
صفحه شخصی
نام نام خانوادگی: علی رافع
گرایش تحصیلی: مهندسی مواد غذایی
استادیار گروه نانو فناوری مواد غذایی
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
تلفن: 35425385-051
فاکس: 35003150-051
پست الکترونیک: a.rafe@rifst.ac.ir
صندوق پستی: 147-91735

موضوعات مورد علاقه
•    رئولوژی ژل ها و بیوپلیمرهای غذایی
•    هیدروکلوئیدهای غذایی
•    فناوری های غشایی

سوابق تحصیلی
دکتری، دانشگاه فردوسی مشهد ، 1391-1387
کارشناسی ارشد، دانشگاه فردوسی مشهد ، 1385-1383
کارشناسی، دانشگاه تبریز، 1383-1379

طرح های پژوهشی اجراء شده و در دست اجراء 
1-   توليد آزمايشگاهي نوشيدني گياهي بر مبناي حديث رضوي (شراب طهور) (1391).
2-   بررسی تولید نانو حامل حاوی روغن سیر-رنگدانه کپک موناسکوس پرپورئوس جهت تحریک خودتخریبی سلول(1392).
3-   بررسي خواص فيزيکوشيمايي و سلامتي بخشي نوشيدني گياهي بر مبناي حديث رضوي (1392).

انتشارات جدید

1.    Ali Rafe, Seyed Mohammad Ali Razavi (2013). The effect of pH and calcium ion on rheological behaviour of β-lactoglobulin-basil seed gum mixed gels. International Journal of food science and technology. 48, 556-563.
2.    Ali Rafe, Seyed Mohammad Ali Razavi, Reza Farhoosh (2013). Rheology and microstructure of basil seed gum and β-lactoglobulin mixed gels. Journal of Food Hydrocolloids, 30, 134-142.
3.    Ali Rafe, Seyed Mohammad Ali Razavi (2012). Dynamic viscoelastic study on the gelation of basil seed gum. International Journal of food science and technology. 48, 556-563.
4.    Ali Rafe, Seyed Mohammad Ali Razavi, Saad Khan (2012). Rheological and structural properties of β-lactoglobulin and basil seed gum mixture: Effect of heating rate. Food research international, 49, 32-38.
5.    Ali Rafe, Seyed Mohammad Ali Razavi, M.H. Haddad Khodaparast (2012). Refining of Crude Canola Oil using PSA. International Journal of Food Engineering Ultrafiltration Membrane, 8, 2.
6.    Ali Rafe, Seyed Mohammad Ali Razavi (2009). Water and hexane permeate flux through UF polysulfone amide membrane. Desalination 236, 39–45.
7.    Ali Rafe, Seyed Mohammad Ali Razavi (2009). Potential application of UF PSA membrane in degumming of crude canola oil. Presented in the 6th International chemical engineering & exhibition (ICHEC 2009), 16-20 Nov, 2009. Kish Island, Iran.
8.    Razavi, S.M.A., Rafe, A. & R. Akbari (2007). Terminal velocity of pistachio nut and its kernel as affected by moisture content and variety. African Journal of Agricultural Research. 2 (12), pp. 663-666.
9.    Razavi, S.M.A., Emadzadeh, B., Rafe, A. & Mohammad Amini, A. (2007). The physical properties of pistachio nut and its kernel as a function of moisture content and variety: Part I. Geometrical properties. Journal of Food Engineering 81, 209–217.
10.    Razavi, S.M.A., Rafe, A., Mohammad Amini, A. & Mohammmadi Moghaddam, T. (2007). The physical properties of pistachio nut and its kernel as a function of moisture content and variety: Part II. Gravimetrical properties. Journal of Food Engineering 81, 218–225.
11.    Razavi, S.M.A., Mohammad Amini, A., Rafe, A. & Emadzadeh, B. (2007). The physical properties of pistachio nut and its kernel as a function of moisture content and variety: Part III. Frictional properties. Journal of Food Engineering 81, 226–235.

شرکت در سمینارهای داخلی و خارجی

1.    Ali Rafe, Razavi, S.M.A. & Haddad Khodaparast M. H. (2011). Refining of crude canola oil using PSA ultrafilteration membrane. Poster and short listed for Oral Presentation, 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11). 22-26 May, 2011, Athens, Greece.
2.    Bolourian. S., Rafe. A, Goli Movahhed, G., Afshari. (2011). Evaluation of production sugar free cookies with permitted additives in order to increase the quality and nutrition properties. Poster Presentation, 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11). 22-26 May, 2011, Athens, Greece.
3.    Bolourian. S., Rafe. A, Goli Movahhed, G., Afshari. (2011). Evaluation of thermal resistance and efficiency of palm olein and canola oils in frying of potato chips. Poster Presentation, 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11). 22-26 May, 2011, Athens, Greece.
4.    Rafe, A., Hemmati, R. & Bolourian, S. (2011). Modeling of mass transfer and axial dispersion coefficients in RDC columns. Poster Presentation, 13th Iranian National Chemical Engineering Congress & 1st International Regional Chemical and Petroleum Engineering Kermanshah, Iran, 25-28 October, 2010.
5.    Bolourian, S., Goli Movahhed, G., Afshari, M., & Rafe, A. (2011). Optimization of frying oil formula in order to increase the oil stability Poster Presentation, 13th Iranian National Chemical Engineering Congress & 1st International Regional Chemical and Petroleum Engineering Kermanshah, Iran, 25-28 October, 2010.
6.    Rafe, A. & Razavi, S.M.A. (2007). The evaluation of UF Potential in degumming, bleaching and refining of crude canola oil. Presented in the 2nd applied-scientific seminar in oilseeds and edible oil, 22 mordad, Tehran, Iran.
7.    Razavi, S.M.A., Rafe, A. & Hadad Khodaparast, M.H (2005). Potential of membrane technologies for extraction and purification in oil process industry. First scientific seminar of Iran vegetable oil industry, 17July, Tehran, Iran.

کتب منتشر شده

کتاب "رنگ هاي طبيعي خوراکي"، پژوهشکده صنايع غذايي جهاد دانشگاهي مشهد، 1390، علی رافع  (نویسنده دو فصل کتاب).

پایان نامه های تحت سرپرستی یا مشاوره
1-    بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ژل آلوئه ورا خشک شده با پیش تیمار فراصوت و اسمز و مقایسه با روش خشک کردن پاششی  (1391-92) مقطع کارشناسی ارشد- راهنما
2-    خواص رئولوژیکی صمغ سافورا ژاپونیکا (1391-92) مقطع کارشناسی ارشد- راهنما.
3-    بررسی خواص عملکردی و رئولوژیکی پروتئین سبوس برنج (1391-92) مقطع کارشناسی ارشد- راهنما.