• مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه؛
    تأمین منافع اقتصادی در اجرای طرح های پژوهشی مشترک با صنعت، در اولویت قرار دارد
  • همایش تخصصی با موضوع نبات و آبنبات برگزارمی شود

  • بازدید مدیران پژوهشکده علوم وصنایع غذایی از کارخانه نوشین شهد گلسان توس

  • مدیر منطقه خراسان شرکت فرآورده های لبنی کاله از پژوهشکده بازدید کرد

  • امضای تفاهم نامه همكاري های علمی، پژوهشی و فناوری با گروه صنایع غذایی عدالت نوین سانلی

  • در بازدید مدیران سازمان صنعت، معدن و تجارت از پژوهشکده؛ جلسه هم اندیشی حمایت از واحدهای (R&D) و ایجاد واحدهای دانش بنیان برگزار شد
  • امضای قرارداد پژوهشی با شرکت قارچ یکتای سپاهان
  • پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و پژوهشگاه استاندارد تفاهم نامه همکاری امضا کردند
  • بازدید معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از نمایشگاه شیرینی و شکلات مشهد
  • امضای تفاهـم نامه همكاري پژوهشکده با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • امضای تفاهـم نامه همكاري با آزمایشگاه کنترل کیفی تستا

  • امضای تفاهم نامه مشاوره،آموزش و خدمات تخصصی در حوزه مالکیت فکری با شرکت پلکان
  • در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی؛ کارگاه آموزشی رئولوژی و بافت محصولات غذایی، هیدرو کلوئید ها و غذا دارو ها آغاز بکار کرد
شرح خبر

مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی؛
تأمین منافع اقتصادی در اجرای طرح های پژوهشی مشترک با صنعت، در اولویت قرار دارد 
مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: رفع نیازهای مشاوره ای، پژوهشی و آزمایشگاهی از جمله مهمترین خدمات ارائه شده توسط پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به کارخانجات تولید مواد غذایی کشور می باشد و در اجرای طرح های پژوهشی مشترک با صنعت، تأمین منافع اقتصادی واحد تولیدی در اولویت قرار دارد. ادامه ی خبر...

امضای تفاهم نامه همكاري های علمی، پژوهشی و فناوری با گروه صنایع غذایی عدالت نوین سانلی: به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، بر اساس این تفاهم نامه، طرفین در زمینه های پژوهشی و فناورانه با هدف ارتقای فناوری و سطح کیفی محصولات آجیل و خشکبار همکاری خواهند کرد. ادامه ی خبر...

در بازدید مدیران سازمان صنعت، معدن و تجارت از پژوهشکده؛ جلسه هم اندیشی حمایت از واحدهای (R&D) و ایجاد واحدهای دانش بنیان برگزار شد :به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، «دکتر قدیر رجب زاده» رئیس این پژوهشکده ضمن خوشامد گویی به مدعوین با اشاره به اهمیت نقش واحدهای تحقیق و توسعه در صنایع به تشریح پتانسیل های تحقیقاتی و مشاوره ای پژوهشکده در حمایت از واحدهای صنعتی پرداخت و از عزم فعلی برای همکاری های چند جانبه ابراز خرسندی کرد.ادامه ی خبر...

امضای قرارداد پژوهشی با شرکت قارچ یکتای سپاهان:  به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، این قرارداد بر اساس تفاهم نامه مشترک به منظور تحقق اهداف پیش بینی شده در افق برنامه راهبردی این مؤسسه برای انجام طرح های پژوهشی و ارائه خدمات علمی و فنی با رویکرد ارتقای سلامت عمومی و بهبود کیفیت محصولات غذایی به امضاء رسیده، منعقد شده است.ادامه ی خبر...

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و پژوهشگاه استاندارد تفاهم نامه همکاری امضا کردند: ادامه ی خبر...


موسسات همکار