درباره نشریه

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی با درجه علمی- پژوهشی، با هدف طرح مسایل علمی نو و معرفی دستاوردهای جدید پژوهشی محققان در عرصه علوم و صنایع غذایی، ایجاد فرصت مناسب جهت تبادل اندیشه و همکاری بیشتر بین پژوهشگران،دانشگاهیان، کارشناسان و صاحبان صنایع منتشر می شود. این فصلنامه مقالات علمی – پژوهشی و نوآورانه مرتبط با حوزه های مختلف علوم و صنایع غذایی که برای اولین بار ارائه می گردند را پس از طی مراحل داوری علمی و تخصصی پذیرفته و منتشر می نماید.

اطلاعیه

پژوهشگر گرامی، به اطلاع می رساند که از تاریخ پانزدهم اردیبهشت 1393، چاپ مقالات در نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مستلزم پرداخت هزینه خواهد بود. شایان ذکر است که اساتید و دانشجویان محترمی که قبل از این تاریخ مقالات خود را ارسال نمایند، مشمول پرداخت هزینه نخواهند شد.
درصورت پذیرش مقاله جهت چاپ به ازای هر صفحه مبلغ صد و پنجاه هزار ریال (150000 ریال) بابت هزینه های داوری، ویراستاری، چاپ و ارسال یک نسخه از نشریه دریافت می گردد.

شماره جاری (جلد چهارم، شماره سوم، سال 1394)

اثر پودر آب پنیر و بی کربنات سدیم بر مقدار آکریل آمید در بیسکویت های پتی بور و مادر

راضیه نیازمند، آرپا خچومیان، مصطفی شهیدی نوقابی

  دریافت مقاله  (  )


ارزیابی تخلیص آفلاتوکسین ها از نمونه های فلفل با استفاده از ستون های مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستون های ایمونو-افینیتی

مریم جلیلی

 دریافت مقاله  (  )


استخراج و ریزپوشانی کپسایسینوید های اولئوزین فلفل قرمز

بی بی مرضیه رضوی زاده، رسول کدخدایی، زینب زعفرانی

 دریافت مقاله  (  )


بررسي اثر آنتي اكسيداني و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال

سحر روشنی، اشرف گوهری اردبیلی، اکرم آریان فر

 دریافت مقاله  (  )


بررسی روش های مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیون های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی

پگاه درجانی، مرضیه حسینی نژاد، رسول کدخدایی، الناز میلانی، احمد بالندری

 دریافت مقاله  (  )


بررسی مقایسه ای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری

احسان شاد، هادی هاشمی گهروئی، محمد تقی گلمکانی، سارا مزیدی

 دریافت مقاله  (  ) 


تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتی اکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر

شیما پیری قشلاقی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی

 دریافت مقاله  (  ) 

 

شناسنامه نشریه

■ صاحب امتیاز

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

 

■ مدیر مسئول

دکتر رسول کدخدایی

 

■ سردبیر

دکتر سید علی مرتضوی

 

■ مدیر داخلی

دکتر راضیه نیازمند

 

■ کارشناس اجرایی

مهندس نیازمند


شاپا: 0937-2252

ارتباط باما

آدرس: کلیومتر 12 بزرگراه آسیایی مشهد-قوچان
صندوق پستی: 147-91735
تلفن: 35425328-051
نمابر: 35425328-051 و 35003150-051
پست الکترونیکی: jrifst@rifst.ac.ir