نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی (CAS) نمایه شد

رئیس مرکز اسناد و کتابخانه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از نمایه شدن نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی (Chemical Abstracts Service (CAS خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر سارا ناجی طبسی  با اعلام این خبر گفت: CAS، یک پایگاه اطلاعاتی شیمی است که زیرمجموعه انجمن شیمی آمریکا است. 

وی افزود: در حال حاضر نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در بسیاری از پایگاه‌های اطلاعاتی دیگر نظیر Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)،Scientific Indexing Services (SIS)، Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، پایگاه‌ استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran)، پایگاه‌ اطلاعات جامع نشریات جهاد دانشگاهی (SID) و پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا نمایه مي‌شود.