1

آبان

جلسه معارفه دانشجویان دکتری جدید الورود برگزار شد

در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛

جلسه معارفه دانشجویان دکتری جدید الورود برگزار شد

14

شهریور

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دانشجوی غیر ایرانی می پذیرد

با صدور مجوز از سوی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم؛

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دانشجوی غیر ایرانی می پذیرد

1

خرداد

استانداردسازی مواد غذایی با هدف توسعه صادرات باید مورد توجه قرار گیرد

استاندار خراسان رضوی:

 استانداردسازی مواد غذایی با هدف توسعه  صادرات باید مورد توجه قرار گیرد.

7

بهمن

دوره آموزشی کاربرد آنزیم در صنایع لبنی برگزار شد

دوره آموزشی کاربرد آنزیم در صنایع لبنی برگزار شد

19

آذر

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو؛ نشست مدیران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با دانشجویان برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو؛

نشست مدیران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با دانشجویان برگزار شد

 

4

آذر

ارتقاء پژوهشکده به موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با تشکیل دو پژوهشکده «فناوری های پیشرفته مواد غذایی» و «علوم و صنایع غذایی» به موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ارتقاء یافت.

3

آبان

دفاع از رساله دکتری برای استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران انجام شد

جلسه دفاع از رساله دکتری پژوهش محور با موضوع((استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران با استفاده از روش های نوین استخراج و تولید پودر ریزپوشانی شده از آن )) در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

19

مهر

کارگاه آموزشی کارآفرینی ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان برگزار شد

کارگاه آموزشی کارآفرینی ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان با هدف توسعه فرهنگ کارآفرینی در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

6

شهریور

اعلام زمان ثبت‌نام و مدارک لازم پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری سال 96

بدینوسیله پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ضمن تبریک به پذیرفته شدگان نیمسال اول ورودی 97-96، زمان ثبت‌نام و مدارک لازم پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری سال 96 اين پژوهشکده را اعلام می‌نماید: