ورود به بخش استارت آپ ها rocket

 

رديفنام پژوهشكدهنام رشتهگرايشعنوان طرح پژوهشي جهت ارائه طرح‌واره
1فناوری های پیشرفته مواد غذاییمهندسی علوم صنایع غذاییصنایع غذاییدرون پوشانی و رسانش هدفمند ترکیبات زیست فعال
2فناوری های پیشرفته مواد غذاییمهندسی علوم صنایع غذاییصنایع غذاییبسته بندی هوشمند محصولات غذایی با بهره گیری از نانو تکنولوژی
3فناوری های پیشرفته مواد غذاییمهندسی علوم صنایع غذاییزیست فناوری مواد غذاییکاربرد زیست فناوری در تولید غذاهای فراسودمند
4فناوری های پیشرفته مواد غذاییمهندسی علوم صنایع غذاییزیست فناوری مواد غذاییکاربرد روش های زیست فناوری در افزایش زمان ماندگاری و کاهش سطح آلاینده ها
5فناوری های پیشرفته مواد غذاییمهندسی علوم صنایع غذاییزیست فناوری مواد غذاییکاربرد روش های بیولوژیکی در ایجاد ارزش افزوده در ضایعات محصولات کشاورزی
6علوم و مهندسی صنایع غذاییعلوم و مهندسی صنایع غذاییشیمی مواد غذاییافزودنی های غذایی و غذا- داروها (استخراج- نگهداری- رسانش)
7علوم و مهندسی صنایع غذاییعلوم و مهندسی صنایع غذاییشیمی مواد غذاییبسته بندی هوشمند و زیست تخریب پذیر
8علوم و مهندسی صنایع غذاییعلوم و مهندسی صنایع غذاییفراوری مواد غذاییافزایش راندمان تولید محصولات لبنی با استفاده از هیدروکلوئید ها و سایر ترکیبات طبیعی 
9علوم و مهندسی صنایع غذاییمهندسی علوم صنایع غذاییفراوری مواد غذاییاستفاده از فناوری های نوین در استخراج ترکیبات غذایی از منابع گیاهی
10علوم و مهندسی صنایع غذاییمهندسی علوم صنایع غذایی(صنایع غذایی) طراحی ماشین آلات مواد غذایی و فراوری مواد غذاییرتبه بندی کیفیت محصولات غذایی با استفاده از حسگرهای بویایی، چشایی و روش های نوین ارزیابی حسی
11علوم و مهندسی صنایع غذاییمهندسی علوم صنایع غذایی(صنایع غذایی) طراحی ماشین آلات مواد غذایی و فراوری مواد غذاییطراحی ماشین آلات مواد غذایینقش فناوری های نوین در بهبود خواص رئولوژیکی، ریز ساختارها و ویژگی های حسی محصولات غذایی نیمه جامد 
12علوم و مهندسی صنایع غذاییمهندسی علوم صنایع غذایی(صنایع غذایی) طراحی ماشین آلات مواد غذاییکاربرد فناوری فشار بالا(HPP) در اصلاح ساختار بیوپلیمرها( با تاکید بر بهبود کف کنندگی/ ژل دهندگی
13علوم و مهندسی صنایع غذاییمهندسی علوم صنایع غذایی(صنایع غذایی) طراحی ماشین آلات مواد غذاییاستفاده از انرژی خورشیدی و کنترل فرایندهای انتقال جرم و حرارت در فراوری مواد غذایی

اطلاعیه:

• گروه آموزش و تحصیلات تکمیلی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، موضوعات پژوهشی تقاضا محور برای پذیرش دانشجویان دکتری پژوهش محور ورودی 98- 97 را اعلام کرد.

ضروری است طرح‌واره بر اساس عناوین طرح‌های پژوهشی عنوان شده هر کد رشته محل در غالب word بارگذاری شده تکمیل گردد. ( زمان بارگزاری متعاقبا اعلام می گردد.)

 

خواهشمند است طرح واره را با فونت B-nazanin سایز 12 با فاصله بین خطوط0/1و حداکثر در چهار صفحه تکمیل نمایید.


                                                                                                                                            موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی