شناسایی و روش های ارزیابی مخاطرات غذایی در جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است. ماموریت اصلی در این گروه، بر پایه ایمنی و کنترل کیفیت در حوزه علوم و صنایع غذایی است. بر این اساس، فعالیت های این گروه شامل طراحی و ساخت حسگرها و بیو حسگرها، آنالیز مواد غذایی با استفاده از روش های کروماتوگرافی، الکتروشیمی، کمومتریکس، میکروبی، فناوری بسته بندیهای هوشمند به منظور کنترل و بهبود کیفیت مواد غذایی، کنترل فرآیندهای تولید تا مصرف مواد غذایی، و نیز انجام پژوهشهای مرتبط با غذای حلال و طیب است.
این گروه، با وجود کادر علمی متخصص و با بهره گیری از امکانات پژوهشی پیشرفته در انجام طرح های پژوهشی و فناورانه و نیز تربیت دانشجویان در مقطع دکتری (پژوهش محور) ، با مشارکت صنایع، سازمان ها و مؤسسات داخلی و بین المللی فعالیت می کند.
زمینه های پژوهشی گروه:
- استفاده از فنآوری های نوین در کنترل و بهبود کیفیت مواد غذایی از تولید تا مصرف
- پژوهش در زمینه ارتقا استانداردهای ملی و جهانی کنترل کیفیت مواد غذایی
- بهینه سازی در تولید فرآورده های غذایی ارگانیک، سالم و ایمن
- پژوهش های مرتبط با غذای حلال و طیب
اعضای هیات علمی گروه:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر ابراهیم فولادی (مدیر گروه) |
روش های سریع پایش و کنترل کیفیت مواد غذایی (بیوسنسورها، نانوسنسورها و روش های کمومتریکس) |
استادیار |
دکتر جواد فیضی | آنالیز مواد غذایی( زعفران، سم شناسی مواد غذایی، تجزیه و ایمنی مواد غذایی) | استاديار |
دکتر اسماء وردیان | آپتامرها و کاربرد آن در طراحی بیوسنسورها | استادیار |
دکتر دینا شهرام پور | میکروبیولوژی مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی (فیلم ها و پوشش های خوراکی) | استاديار |
دکتر علیرضا وسیعی | استاديار |
اعضای هیاًت علمی بازنشسته:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر احمد بالندری | مدیریت ایمنی محصولات غذایی از مزرعه تا مصرف کننده | استادیار |
کارشناسان گروه:
نام و نام خانوادگی | عنوان | آزمایشگاه |
---|---|---|
مهندس فهیمه محمودی | کارشناس ارشد کنترل کیفیت مواد غذایی |
آزمایشگاه های گروه: