شناسایی و روش های ارزیابی مخاطرات غذایی در جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است. گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی با کادر علمی متخصص و بهره گیری از امکانات پژوهشی پیشرفته با مشارکت صنایع، سازمان ها و مؤسسات داخلی و بین المللی در انجام طرح های پیشنهادی در این زمینه فعالیت می کند.
علاوه بر این افزایش سطح نظارت بر فرآیند تولید تا مصرف مواد غذایی میتواند منجر به بهبود سطح سلامت جامعه شود برای این منظور گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی با تربیت دانشجویان در مقطع دکتری (پژوهش محور) و همکاری با دانشگاهها و مؤسسات دیگر، کمک شایانی در تامین نیروهای متخصص ایمنی و کنترل کیفیت مورد نیاز صنایع غذایی و نظارتی دارد.
زمینه های پژوهشی گروه:
- استفاده از فنآوری های نوین در کنترل و بهبود کیفیت مواد غذایی از تولید تا مصرف
- پژوهش در زمینه ارتقا استانداردهای ملی و جهانی کنترل کیفیت مواد غذایی
- بهینه سازی در تولید فرآورده های غذایی ارگانیک و ایمن
- پژوهش های مرتبط با تشخیص غذای حلال
اعضای هیات علمی گروه:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر ابراهیم فولادی | روش های سریع پایش و کنترل کیفیت مواد غذایی (بیوسنسورها، نانوسنسورها و روش های کمومتریکس) | استاديار |
دکتر بی بی مرضیه رضوی زاده(مدیر گروه) | فناوری های نوین در ارتقا و یا کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی(غنی سازی، ریزپوشانی، پایش موادغذایی و غذای حلال) | دانشیار |
دکتر جواد فیضی | آنالیز مواد غذایی( زعفران، سم شناسی مواد غذایی، تجزیه و ایمنی مواد غذایی) | استاديار |
دکتر اسماء وردیان | آپتامرها و کاربرد آن در طراحی بیوسنسورها | استادیار |
دکتر دینا شهرام پور | میکروبیولوژی مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی (فیلم ها و پوشش های خوراکی) | استاديار |
اعضای هیاًت علمی بازنشسته:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر احمد بالندری | مدیریت ایمنی محصولات غذایی از مزرعه تا مصرف کننده | استادیار |
کارشناسان گروه:
نام و نام خانوادگی | عنوان | آزمایشگاه |
---|---|---|
مهندس فهیمه محمودی | کارشناس ارشد کنترل کیفیت مواد غذایی |
آزمایشگاه های گروه: