پژوهشکده علوم مواد غذایی
گروه پژوهشی فناوریهای سبز موادغذایی
این گروه به منظور پیگیری تحقق اهداف پژوهشکده در زمینه های ایجاد، انتقال و تجاری سازی فناوری در حوزه ماشین آلات صنایع غذایی و با برخورداری از اعضای هیئت علمی متخصص در گرایش های مکانیک ،مواد و برق و الکترونیک و نیز بهره گیری از پایلوت های تحقیقاتی مجهز و تخصصی فعالیت می نماید
مشاهده گروهگروه پژوهشی علوم حسی و شناختی غذا
مأموریت این گروه پژوهشی شامل پیشبرد تحقیقات در زمینه ویژگیهای حسی و شناختی مواد غذایی است که به کشف مکانیسمهای ادراک حسی و تأثیر آن بر رفتار مصرفکننده میپردازد و به توسعه محصولاتی باکیفیت که انتظارات مصرفکنندگان را برآورده سازد کمک میکند. همچنین، این گروه در راستای ارتقاء کیفیت مواد غذایی، به آموزش متخصصان و برگزاری کارگاههای تخصصی میپردازد.
مشاهده گروهگروه پژوهشی شیمی مواد غذایی
این گروه در زمینه های مختلف شیمی مواد غذایی از جمله استخراج و شناسایی ترکیبات موثره طبیعی و کاربرد آنها در فرمولاسیون مواد غذایی، امولسیون های غذایی، ایمنی و سلامت غذایی، روشهای تشخیص و حذف آلاینده های مواد غذایی، آنتی اکسیدان ها و نیز بسته بندی مواد غذایی فعالیت پژوهشی دارد.
مشاهده گروهپژوهشكده فناوري هاي مواد غذايي
گروه پژوهشی نانو فناوری مواد غذایی
گروه نانو فناوری مواد غذایی یکی از گروه های پژوهشي پژوهشکده علوم و صنایع غذایی می باشد. محوریت کلی فعالیت در این گروه، استفاده از فناوری نانو در علوم و صنایع غذایی در قالب انجام طرح های پژوهشی همچنین انجام اقدامات لازم به منظور تجاري سازي دستاوردهاي پژوهشی می باشد.
مشاهده گروهگروه پژوهشی زیست فناوری مواد غذایی
گروه زیست فناوری مواد غذایی با بهرهگیری از توان علمی اعضای گروه و بکارگیری تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی به انجام پژوهش های علمی و کاربردی در زمینه های تخصصی علوم و صنایع غذایی با رویکرد زیست فناوری میپردازد. بخشي از فعاليت هاي این گروه ارايه خدمات به سازمان ها و مراكز آموزشي و پژوهشي و صنعتي مي باشد.
مشاهده گروهگروه پژوهشی ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی
گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی در راستای تأمین سلامت و کاهش مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده مصرفکنندگان به طراحی و بروزرسانی سازوکارها در زمینه پایش ایمنی و کیفیت، گسترش روشهای تشخیص سریع و تدوین و ارتقاء الگوها و استانداردهای تضمین کیفیت میپردازد
مشاهده گروه