پژوهشکده علوم مواد غذایی
گروه پژوهشی فیزیک مواد غذایی
فیزیک مواد غذایی شاخه ای از فیزیک کاربردی و یکی ازگرایشات اصلی در علوم غذایی است که به عنوان حوزه ای میان رشته ای به مطالعه ویژگی های فیزیکی غذا اعم از ماده اولیه و فراوری شده، محصولات حد واسط و افزوده های گوناگون از جمله خصوصیات مکانیکی، رئولوژیکی، حرارتی، نوری، الکتریکی، مغناطیسی و صوتی با رویکرد حفظ و ارتقای کیفیت، توسعه فرمولاسیون های جدید، کمک به بهبود صفات حسی، طراحی ماشین آلات و عملیات واحد مورد استفاده در فراوری، بسته بندی و نگهداری غذا در کل زنجیره تولید تا مصرف می پردازد.
مشاهده گروهگروه پژوهشی علوم حسی و شناختی غذا
این گروه به مطالعه در خصوص فرایندهای ذهنی مصرف کنندگان مانند ادراک، تفکر، احساسات و چگونگی دریافت اطلاعات از محیط از طریق حواس می پردازد. همچنین واکنش های حسی و شناختی مصرف کنندگان را نسبت به ویژگی های مختلف موادغذایی مانند طعم، بو، بافت، و ظاهر بررسی می کند و تأثیر این ویژگی ها را بر پذیرش و انتخاب غذا مورد بررسی قرار می دهد.
مشاهده گروهگروه پژوهشی شیمی مواد غذایی
این گروه در زمینه های مختلف شیمی مواد غذایی از جمله استخراج و شناسایی ترکیبات موثره طبیعی و کاربرد آنها در فرمولاسیون مواد غذایی، امولسیون های غذایی، ایمنی و سلامت غذایی، روشهای تشخیص و حذف آلاینده های مواد غذایی، آنتی اکسیدان ها و نیز بسته بندی مواد غذایی فعالیت پژوهشی دارد.
مشاهده گروهگروه پژوهشی فناوریهای سبز موادغذایی
استفاده از فناوری های سبز در فرآوری مواد غذایی، به معنای بهره برداری از تکنولوژی های پیشرفته و پایدار به منظور بهبود کیفیت، ایمنی و ارزش تغذیه ای مواد غذایی، همراه با کاهش اثرات منفی محیط زیست است.
مشاهده گروهپژوهشكده فناوري هاي مواد غذايي
گروه پژوهشی نانو فناوری مواد غذایی
گروه نانو فناوری موادغذایی به مطالعه و بهکارگیری فناوری نانو در توسعه مواد غذایی با کیفیت بهتر، ایمنی بالاتر، ماندگاری بیشتر و خواص تغذیهای پیشرفته میپردازد.فعالیت های اصلی این گروه شامل تعریف و اجرای های پژوهشی بنیادی و کاربردی، طرح های فناورانه ، تربیت دانشجویان دکتری و پسادکتری، ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشساوره تخصصی می باشد.
مشاهده گروهگروه پژوهشی زیست فناوری مواد غذایی
این گروه با بهرهگیری از توان علمی اعضا و امکانات آزمایشگاهی، به انجام پژوهشهای علمی و کاربردی در زمینههای تخصصی علوم و صنایع غذایی با رویکرد زیستفناوری میپردازد.
مشاهده گروهگروه پژوهشی ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی
گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی در راستای تأمین سلامت و کاهش مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده مصرفکنندگان به طراحی و بروزرسانی سازوکارها در زمینه پایش ایمنی و کیفیت، گسترش روشهای تشخیص سریع و تدوین و ارتقاء الگوها و استانداردهای تضمین کیفیت میپردازد
مشاهده گروه