
دفتر همکاریهای علمی بین المللی
این گروه با هدف توسعه روابط علمی بین المللی و فراهم سازی بستر مطلوب در ایجاد مناسبات برون مرزی پژوهشکده ایجاد شده است. ایجاد ارتباط با مراکز علمی حوزه علوم و صنایع غذایی درسایر کشور ها و تلاش در جهت تعریف طرح های پژوهشی مشترک میان محققین خارج از کشور و اعضای هیأت علمی پژوهشکده از جمله مهمترین فعالیت های این دفتر می باشد. برقراری مناسبات علمی با دانشگاههایی در پاکستان، ترکیه، انگلستان، اتریش، غنا، چین، تایلند، ایتالیا و پرتغال ماحصل هماهنگی های صورت گرفته در این دفتر است.
پیرو گذراندن فرصت مطالعاتی یک عضو هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در کشور پرو، نانو الیاف از مواد اولیه طبیعی جدید در مقیاس صنعتی تولید شد.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بازدید کرد.