2. irbil2
  3. irbil3

مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در نمایشگاه معرفی توانمندی های دانشگاه های ایران که با همکاری کنسولگری جمهوری اسلامی ایران و قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین المللی برنامه ریزی و اجرا شد در شهر اربیل عراق حضوری فعال داشت.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «دکتر سید مهدی زیارت نیا»، نماینده غرفه این مؤسسه در نمایشگاه مذکور در این رابطه گفت: بیش از 33 گروه از نمایندگان دانشگاه ها و مراکز پژوهشی در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی با بیان اینکه این هیأت بزرگترین تیم اعزامی وزارت عتف به خارج از کشور محسوب می شد در خصوص دستاوردهای حضور در این نمایشگاه بیان کرد: معرفی توانمندی های مؤسسه در ارائه خدمات تخصصی و آزمایشگاهی، رایزنی به منظور برگزاری دوره های کوتاه فرصت مطالعاتی برای دانشجویان دکتری و امضای دو تفاهم نامه همکاری های مشترک با دانشگاه صلاح الدین و دانشگاه ایشک منطقه اقلیم کردستان عراق از جمله مهمترین دستاوردهای حضور این مؤسسه در نمایشگاه مذکور بوده است.