گروه شیمی مواد غذایی با دارا بودن کادری مجرب متشکل از اعضای هیئت علمی متخصص در گرایش های مختلف شیمی مواد غذایی و نیز با حضور کارشناسان گروه و هم چنین با استفاده از آزمایشگاه های مجهز و تخصصی، در زمینه های مختلف شیمی مواد غذایی از جمله استخراج و شناسایی ترکیبات موثره طبیعی و کاربرد آنها در فرمولاسیون مواد غذایی، امولسیون های غذایی، ایمنی و سلامت غذایی، روشهای تشخیص و حذف آلاینده های مواد غذایی، آنتی اکسیدان ها و نیز بسته بندی مواد غذایی فعالیت پژوهشی دارد. همچنین در زمینه های یاد شده به صنایع ، ارگان ها، دانشجویان و شرکت های خصوصی مشاوره های علمی و خدمات آزمایشگاهی ارائه می دهد.
زمینه های پژوهشی گروه:
- استخراج و جداسازی ترکیبات مؤثره و فراسودمند از گیاهان
- به کارگیری ترکیبات فراسودمند در فرمولاسیون های غذایی
- امولسیون و ریز پوشانی ترکیبات مؤثره و فراسودمند
- ایمنی و سلامت مواد غذایی
- بسته بندی مواد غذایی
- پژوهش های مرتبط با غذای حلال
اعضای هیات علمی گروه:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر عادل بیگ بابایی | شیمی مواد غذایی (جداسازی و اندازه گیری ، ایمنی مواد غذایی، آنالیز دستگاهی) | استادیار |
دکتر مسلم جهانی | شیمی مواد غذایی (شیمی تجزیه مواد غذایی) | استاديار |
دکتر راضیه نیازمند(مدیر گروه) | شیمی مواد غذایی (روغن ها، ایمنی موادغذایی، بسته بندی) | دانشیار |
دکتر بی بی مرضیه رضوی زاده | فناوری های نوین در ارتقا و یا کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی(غنی سازی، ریزپوشانی، پایش موادغذایی و غذای حلال) | دانشیار |
دکتر خشایار سرابندی | استادیار |
کارشناسان گروه:
نام و نام خانوادگی | عنوان | آزمایشگاه |
---|---|---|
مهندس زهرا خدابخشی | کارشناس ارشد شیمی معدنی | آزمایشگاه شیمی مواد غذایی |
مهندس اسماء گلمکانی | کارشناس ارشد شیمی آلی | آزمایشگاه شیمی مواد غذایی |
اعضای هیاًت علمی بازنشسته:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
بیژن عباسی | شیمی | مربی |
آزمایشگاه های گروه: