گروه نانوفناوری موادغذایی با هدف تعمیق و گسترش درک و کاربرد ویژگی های منحصر بفرد نانوذرات و ساخت آن ها و توسعه ساختارها و افزارها در مقیاس نانو در حوزه علوم و صنایع غذایی مشغول به فعالیت می باشد. فعالیت های اصلی این گروه شامل تعریف و اجرای طرح های پژوهشی پایه و کاربردی، طرح های فناورانه، تربیت دانشجویان دکتری و پسا دکتری، ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشاوره تخصصی می باشد. از جمله زمینه های تخصصی گروه می توان به تولید انواع نانوساختارهای پروتئینی، پلی ساکاریدی و لیپیدی، درون پوشانی ترکیبات مختلف، توسعه کاربرد نانو در تعیین ماندگاری و بسته بندی موادغذایی، طراحی و بهبود محصولات غذایی با هدف تولید محصولات غذایی رژیمی، فراسودمند و جدید اشاره کرد. ارتباط علمی گسترده با مراکز علمی و صنعتی ملی و بین المللی و کسب جوایز ارزنده بین المللی از جمله موفقیت های گروه تا کنون بوده است.
زمینه های پژوهشی گروه:
نانو و میکروکپسولی کردن غذا - داروها
نانوامولسیون ها
نانوساختار های پروتئینی و کربوهیدراتی به عنوان حامل های غذا و دارو
نانوکامپوزیت های پلیمری و بسته بندی های فعال
الکتروریسی و جایگذاری مولکولی با هدف رهایش تدریجی و انتقال هدفمند
مهندسی سطح و نانوکامپوزیت های معدنی
طراحی و سنتز نانوکاتالیست ها و فوتوکاتالیست ها
اعضای هیات علمی گروه:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر بهروز قرآنی | الکتروریسی | دانشیار |
دکتر آرام بستان (مدیر گروه) | نانو انکپسولاسیون | استاديار |
دکتر قدیر رجب زاده | نانوساختارهای بیوپلیمری | استاد |
دکتر رسول کدخدایی | نانو ساختارهای کلوئیدی | استاد |
دکتر ساجد امجدی | استادیار | |
دکتر سارا ناجی طبسی | رئولوژی بیوپلیمرها و مواد غذایی | دانشیار |
کارشناسان گروه:
نام و نام خانوادگی | عنوان | آزمایشگاه |
---|---|---|
دکتر سحر صالحی | دکتری بیومواد | تحقیقاتی فناوری نانو |
مهندس زینب زعفرانی | کارشناس مهندسی تکنولوژی فنی شیر | بیوفیزیک |
آزمایشگاه های گروه: