ورود به بخش استارت آپ ها rocket
+6


گروه نانو فناوری مواد غذایی یکی از گروه های پژوهشي پژوهشکده علوم و صنایع غذایی می باشد. محوریت کلی فعالیت در این گروه، استفاده از فناوری نانو در علوم و صنایع غذایی در قالب  انجام طرح های پژوهشی همچنین انجام اقدامات لازم به منظور تجاري سازي دستاوردهاي پژوهشی می باشد. بخشي از فعاليت هاي این گروه ارايه خدمات به سازمان ها و مراكز آموزشي، پژوهشي و صنعتي از طریق اعضای هیات علمی، کارشناسان و آزمایشگاه های این گروه می باشد. این گروه همچنین با جذب دانشجو در مقطع دکتری صنایع غذایی به تربيت نيروهاي متخصص در گرایش های مختلف صنایع غذایی پرداخته است.

 

زمینه های پژوهشی گروه:

نانو و میکروکپسولی کردن غذا - داروها

نانوامولسیون ها

نانوساختار های پروتئینی و کربوهیدراتی به عنوان حامل های غذا و دارو

نانوکامپوزیت های پلیمری و بسته بندی های فعال

الکتروریسی و جایگذاری مولکولی با هدف رهایش تدریجی و انتقال هدفمند

مهندسی سطح و نانوکامپوزیت های معدنی

طراحی و سنتز نانوکاتالیست ها و فوتوکاتالیست ها

 

اعضای هیات علمی گروه:

نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر بهاره عمادزاده  خواص فیزیکی محصولات غذایی دانشيار
دکتر آرام بستان (مدیر گروه) نانو انکپسولاسیون  استاديار
دکتر قدیر رجب زاده نانوساختارهای بیوپلیمری استاد
دکتر رسول کدخدایی نانو ساختارهای کلوئیدی استاد
دکتر بهروز قرآنی الکتروریسی دانشیار
 دکتر سارا ناجی طبسی  رئولوژی بیوپلیمرها و مواد غذایی دانشیار

 

کارشناسان گروه:

 

نام و نام خانوادگی عنوان آزمایشگاه
دکتر سحر صالحی دکتری بیومواد تحقیقاتی فناوری نانو
مهندس زینب زعفرانی  کارشناس مهندسی تکنولوژی فنی شیر بیوفیزیک

 

آزمایشگاه های گروه:

آزمایشگاه تحقیقاتی نانوفناوری

آزمایشگاه بیوفیزیک مواد غذایی

آزمایشگاه نانوساختار مواد غذایی