ورود به بخش استارت آپ ها rocket
+6

گروه نانوفناوری موادغذایی با هدف تعمیق و گسترش درک و کاربرد ویژگی های منحصر بفرد نانوذرات و ساخت آن ها و توسعه ساختارها و افزارها در مقیاس نانو در حوزه علوم و صنایع غذایی مشغول به فعالیت می باشد. فعالیت های اصلی این گروه شامل تعریف و اجرای طرح های پژوهشی پایه و کاربردی، طرح های فناورانه، تربیت دانشجویان دکتری و پسا دکتری، ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشاوره تخصصی می باشد. از جمله زمینه های تخصصی گروه می توان به تولید انواع نانوساختارهای پروتئینی، پلی ساکاریدی و لیپیدی، درون پوشانی ترکیبات مختلف، توسعه کاربرد نانو در تعیین ماندگاری و بسته بندی موادغذایی، طراحی و بهبود محصولات غذایی با هدف تولید محصولات غذایی رژیمی، فراسودمند و جدید اشاره کرد. ارتباط علمی گسترده با مراکز علمی و صنعتی ملی و بین المللی و کسب جوایز ارزنده بین المللی از جمله موفقیت های گروه تا کنون بوده است.

 

زمینه های پژوهشی گروه:

نانو و میکروکپسولی کردن غذا - داروها

نانوامولسیون ها

نانوساختار های پروتئینی و کربوهیدراتی به عنوان حامل های غذا و دارو

نانوکامپوزیت های پلیمری و بسته بندی های فعال

الکتروریسی و جایگذاری مولکولی با هدف رهایش تدریجی و انتقال هدفمند

مهندسی سطح و نانوکامپوزیت های معدنی

طراحی و سنتز نانوکاتالیست ها و فوتوکاتالیست ها

 

اعضای هیات علمی گروه:

نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر بهروز قرآنی الکتروریسی دانشیار
دکتر آرام بستان (مدیر گروه) نانو انکپسولاسیون  استاديار
دکتر قدیر رجب زاده نانوساختارهای بیوپلیمری استاد
دکتر رسول کدخدایی نانو ساختارهای کلوئیدی استاد
دکتر ساجد امجدی   استادیار
 دکتر سارا ناجی طبسی  رئولوژی بیوپلیمرها و مواد غذایی دانشیار

 

کارشناسان گروه:

 

نام و نام خانوادگی عنوان آزمایشگاه
دکتر سحر صالحی دکتری بیومواد تحقیقاتی فناوری نانو
مهندس زینب زعفرانی  کارشناس مهندسی تکنولوژی فنی شیر بیوفیزیک

 

آزمایشگاه های گروه:

آزمایشگاه تحقیقاتی نانوفناوری

آزمایشگاه بیوفیزیک مواد غذایی

آزمایشگاه نانوساختار مواد غذایی