ورود به بخش استارت آپ ها rocket
+6

 

گروه نانو فناوری موادغذایی به مطالعه و به‌کارگیری فناوری نانو در توسعه مواد غذایی با کیفیت بهتر، ایمنی بالاتر، ماندگاری بیشتر و خواص تغذیه‌ای پیشرفته می‌پردازد.فعالیت های اصلی این گروه شامل تعریف و اجرای های پژوهشی بنیادی و کاربردی، طرح های فناورانه ، تربیت دانشجویان دکتری و پسادکتری، ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشساوره تخصصی می باشد.

 

چشم‌انداز: پیشرو شدن در زمینه تحقیقات و کاربردهای نانوفناوری در مواد غذایی در سطح ملی و بین‌المللی، با تمرکز بر ایجاد محصولات نوآورانه و بهبود ایمنی و کارایی آن‌ها.

مأموریت: توسعه و کاربرد فناوری نانو با هدف توسعه امنیت غذایی پایدار

اهداف:

  • مطالعه و توسعه کاربرد نانوذرات برای افزایش ماندگاری و ایمنی مواد غذایی.
  • توسعه سیستم‌های هوشمند بسته‌بندی مبتنی بر نانوفناوری برای حفظ تازگی و کیفیت غذا.
  • تحقیق در زمینه کاربرد نا نو پوشش ها  و نانوحامل‌ها جهت بهبود انتقال،جذب و رهایش مواد مغذی.
  • ارائه راه‌حل‌های نانوفناورانه برای کاهش آلودگی‌های میکروبی فیزیکی و شیمیایی در زنجیره غذایی.
  • استفاده از فناوری نانو برا ی شناسایی آلاینده های مواد شیمیایی خطر ناک

 

اعضای هیات علمی گروه:

نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر بهروز قرآنی الکتروریسی دانشیار
دکتر آرام بستان (مدیر گروه) نانو انکپسولاسیون  استاديار
دکتر قدیر رجب زاده نانوساختارهای بیوپلیمری استاد
دکتر رسول کدخدایی نانو ساختارهای کلوئیدی استاد
دکتر ساجد امجدی   استادیار
 دکتر سارا ناجی طبسی  رئولوژی بیوپلیمرها و مواد غذایی دانشیار

 

کارشناسان گروه:

 

نام و نام خانوادگی عنوان آزمایشگاه
دکتر سحر صالحی دکتری بیومواد تحقیقاتی فناوری نانو
مهندس زینب زعفرانی  کارشناس مهندسی تکنولوژی فنی شیر بیوفیزیک

 

آزمایشگاه های گروه:

آزمایشگاه تحقیقاتی نانوفناوری

آزمایشگاه بیوفیزیک مواد غذایی

آزمایشگاه نانوساختار مواد غذایی