گروه نانو فناوری موادغذایی به مطالعه و بهکارگیری فناوری نانو در توسعه مواد غذایی با کیفیت بهتر، ایمنی بالاتر، ماندگاری بیشتر و خواص تغذیهای پیشرفته میپردازد.فعالیت های اصلی این گروه شامل تعریف و اجرای های پژوهشی بنیادی و کاربردی، طرح های فناورانه ، تربیت دانشجویان دکتری و پسادکتری، ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشساوره تخصصی می باشد.
چشمانداز: پیشرو شدن در زمینه تحقیقات و کاربردهای نانوفناوری در مواد غذایی در سطح ملی و بینالمللی، با تمرکز بر ایجاد محصولات نوآورانه و بهبود ایمنی و کارایی آنها.
مأموریت: توسعه و کاربرد فناوری نانو با هدف توسعه امنیت غذایی پایدار
اهداف:
- مطالعه و توسعه کاربرد نانوذرات برای افزایش ماندگاری و ایمنی مواد غذایی.
- توسعه سیستمهای هوشمند بستهبندی مبتنی بر نانوفناوری برای حفظ تازگی و کیفیت غذا.
- تحقیق در زمینه کاربرد نا نو پوشش ها و نانوحاملها جهت بهبود انتقال،جذب و رهایش مواد مغذی.
- ارائه راهحلهای نانوفناورانه برای کاهش آلودگیهای میکروبی فیزیکی و شیمیایی در زنجیره غذایی.
- استفاده از فناوری نانو برا ی شناسایی آلاینده های مواد شیمیایی خطر ناک
اعضای هیات علمی گروه:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر بهروز قرآنی | الکتروریسی | دانشیار |
دکتر آرام بستان (مدیر گروه) | نانو انکپسولاسیون | استاديار |
دکتر قدیر رجب زاده | نانوساختارهای بیوپلیمری | استاد |
دکتر رسول کدخدایی | نانو ساختارهای کلوئیدی | استاد |
دکتر ساجد امجدی | استادیار | |
دکتر سارا ناجی طبسی | رئولوژی بیوپلیمرها و مواد غذایی | دانشیار |
کارشناسان گروه:
نام و نام خانوادگی | عنوان | آزمایشگاه |
---|---|---|
دکتر سحر صالحی | دکتری بیومواد | تحقیقاتی فناوری نانو |
مهندس زینب زعفرانی | کارشناس مهندسی تکنولوژی فنی شیر | بیوفیزیک |
آزمایشگاه های گروه: