در این گروه کلیه فعالیتهای پژوهشی مرتبط با فرآیندهای مواد غذایی و توسعه و بهبود آنها با تاکید بر فناوریهای نوین، فرآوری فرمولاسیونهای غذایی جدید با رویکرد توسعه و بهبود غذای سالم انجام میشود.
در این گروه پژوهشی کلیه اعضای هیات علمی به صورت تخصصی در زمینههای زیر فعالیت میکنند:
مهندسی فرمولاسیونهای غذایی با استفاده از ساختارهای نوین با رویکرد توسعه غذای سالم.
طراحی فرمولاسیونهای غذایی جدید با بهرهگیری از ترکیبات پروتئینی و پلی ساکاریدی با تکیه بر منابع بومی.
توسعه سامانههای فرایندی و فراوری مواد غذایی با استفاده از فناوریهای نوین به منظور تولید ترکیبات با ارزش افزوده بالا از ضایعات.
بهبود و توسعه روشهای نوین ارزیابی حسی در مواد غذایی با هدف دستیابی به طعم و بافت مطلوب.
اعضای هیات علمی گروه:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر سمیرا یگانه زاد | تکنولوژی تولید شکلات و فرآورده های قنادی، فرمولاسیون محصولات غذایی و توسعه تکنیک های نوین ارزیابی حسی | دانشیار |
دکتر محمدعلی حصاری نژاد | تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات، هیدروکلوئیدها و پروتئین های مواد غذایی) | استادیار |
دکتر علي رافع (مدیر گروه) | رئولوژي ژل ها و بيو پليمر هاي مواد غذايي | دانشیار |
اعضای هیاًت علمی بازنشسته:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر علیرضا صادقیان | فرآوری میوه و سبزی، خشکبار | استادیار |
مهندس عباس همتی کاخکی | فرآوری زعفران و محصولات وابسته | استادیار |
کارشناسان گروه:
نام و نام خانوادگی | عنوان | آزمایشگاه |
---|---|---|
مهندس عارفه کردجزی | کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی | فرمولاسیون مواد غذایی و ارزیابی حسی |
آزمایشگاه های گروه:
آزمایشگاه فناوری های نوین مواد غذایی