ورود به بخش استارت آپ ها rocket
+6

مطالعات کاربردی در زمینه هم افزایی علوم حسی و شناختی در جهت بهینه­سازی زنجیره تولید غذای سالم؛

پژوهش­های کاربردی در زمینه توسعه روش­های نوین ارزیابی حسی و احساسی تمپورال مواد غذایی با هدف تعیین دقیق شاخص­های کیفی مواد غذایی؛

مطالعات کاربردی در زمینه توسعه محصولات غذایی در راستای ارتقای سلامت جامعه مطابق با انتظارات فرهنگی جامعه؛

توسعه پژوهش­های کاربردی در زمینه کارکردهای ذهن و شناخت رابطه آن­ها با مغز با هدف طراحی محصولات غذایی؛

مطالعه ترجیحات ذهنی و رفتاری مصرف کننده با استفاده از ابزارهای دستگاهی جهت بهبود اثر بخشی حسی و احساسی غذا.

اعضای هیات علمی گروه:

 
نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر سمیرا یگانه زاد  تکنولوژی تولید شکلات و فرآورده های قنادی، فرمولاسیون محصولات غذایی و توسعه تکنیک های نوین ارزیابی حسی  دانشیار
دکتر محمدعلی حصاری نژاد(مدیر گروه) تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات، هیدروکلوئیدها و پروتئین های مواد غذایی) استادیار

 

اعضای هیاًت علمی بازنشسته:

نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر علیرضا صادقیان فرآوری میوه و سبزی، خشکبار استادیار
مهندس عباس همتی کاخکی فرآوری زعفران و محصولات وابسته استادیار

 

کارشناسان گروه:

نام و نام خانوادگی عنوان آزمایشگاه
مهندس عارفه کردجزی کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی فرمولاسیون مواد غذایی و ارزیابی حسی

 

آزمایشگاه های گروه:

آزمایشگاه فناوری های نوین مواد غذایی 

آزمایشگاه فرآوری مواد غذایی 

آزمایشگاه فرمولاسیون مواد غذایی

آزمایشگاه ارزیابی حسی و رفتار مصرف کننده