مطالعات کاربردی در زمینه هم افزایی علوم حسی و شناختی در جهت بهینهسازی زنجیره تولید غذای سالم؛
پژوهشهای کاربردی در زمینه توسعه روشهای نوین ارزیابی حسی و احساسی تمپورال مواد غذایی با هدف تعیین دقیق شاخصهای کیفی مواد غذایی؛
مطالعات کاربردی در زمینه توسعه محصولات غذایی در راستای ارتقای سلامت جامعه مطابق با انتظارات فرهنگی جامعه؛
توسعه پژوهشهای کاربردی در زمینه کارکردهای ذهن و شناخت رابطه آنها با مغز با هدف طراحی محصولات غذایی؛
مطالعه ترجیحات ذهنی و رفتاری مصرف کننده با استفاده از ابزارهای دستگاهی جهت بهبود اثر بخشی حسی و احساسی غذا.
اعضای هیات علمی گروه:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر سمیرا یگانه زاد | تکنولوژی تولید شکلات و فرآورده های قنادی، فرمولاسیون محصولات غذایی و توسعه تکنیک های نوین ارزیابی حسی | دانشیار |
دکتر محمدعلی حصاری نژاد(مدیر گروه) | تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات، هیدروکلوئیدها و پروتئین های مواد غذایی) | استادیار |
اعضای هیاًت علمی بازنشسته:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر علیرضا صادقیان | فرآوری میوه و سبزی، خشکبار | استادیار |
مهندس عباس همتی کاخکی | فرآوری زعفران و محصولات وابسته | استادیار |
کارشناسان گروه:
نام و نام خانوادگی | عنوان | آزمایشگاه |
---|---|---|
مهندس عارفه کردجزی | کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی | فرمولاسیون مواد غذایی و ارزیابی حسی |
آزمایشگاه های گروه:
آزمایشگاه فناوری های نوین مواد غذایی