ورود به بخش استارت آپ ها rocket
+6

 

این گروه به مطالعه در خصوص فرایندهای ذهنی مصرف کنندگان مانند ادراک، تفکر، احساسات و چگونگی دریافت اطلاعات از محیط از طریق حواس می پردازد. همچنین واکنش­های حسی و شناختی مصرف کنندگان را نسبت به ویژگی­های مختلف موادغذایی مانند طعم، بو، بافت، و ظاهر بررسی می­کند و تأثیر این ویژگی­ها را بر پذیرش و انتخاب غذا مورد بررسی قرار می­دهد.

 

چشم انداز: پیشرو بودن در پژوهش‌های علوم حسی و شناختی غذا به منظور درک بهتر ترجیحات مصرف کنندگان و بهبود کیفیت حسی محصولات غذایی.

 

مأموریت: انجام پژوهش­های علمی و کاربردی در جهت شناسایی و تحلیل واکنش­های حسی و شناختی مصرف کنندگان به منظور بهبود طراحی و توسعه محصولات غذایی که با نیازها و ترجیحات مصرف کنندگان هماهنگ باشد و ارتقاء رضایت مشتری را به همراه داشته باشد.

 

اهداف:

  • توسعه روش­های نوین برای ارزیابی کیفیت حسی موادغذایی؛
  • مطالعه عوامل موثر بر ترجیحات حسی و رفتار غذایی مصرف کنندگان؛
  • همکاری با صنایع غذایی برای بهبود محصولات فعلی موجود در بازار با تأکید بر خواص حسی؛
  • طراحی محصولات غذایی با هدف افزایش پذیرش و مصرف آن­ها توسط گروه­های مختلف جامعه؛
  • توسعه پژوهش­های کاربردی در زمینه کارکردهای ذهن و شناخت رابطه آن­ها با مغز با هدف طراحی محصولات غذایی؛
  • دستیابی به فناوری بومی ساخت و تولید ابزارهای تشخیص کمی بویایی و چشایی.

 

 

اعضای هیات علمی گروه:

 
نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر سمیرا یگانه زاد  تکنولوژی تولید شکلات و فرآورده های قنادی، فرمولاسیون محصولات غذایی و توسعه تکنیک های نوین ارزیابی حسی  دانشیار
دکتر محمدعلی حصاری نژاد(مدیر گروه) تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات، هیدروکلوئیدها و پروتئین های مواد غذایی) استادیار

 

اعضای هیاًت علمی بازنشسته:

نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر علیرضا صادقیان فرآوری میوه و سبزی، خشکبار استادیار
مهندس عباس همتی کاخکی فرآوری زعفران و محصولات وابسته استادیار

 

کارشناسان گروه:

نام و نام خانوادگی عنوان آزمایشگاه
مهندس عارفه کردجزی کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی فرمولاسیون مواد غذایی و ارزیابی حسی

 

آزمایشگاه های گروه:

آزمایشگاه فناوری های نوین مواد غذایی 

آزمایشگاه فرآوری مواد غذایی 

آزمایشگاه فرمولاسیون مواد غذایی

آزمایشگاه ارزیابی حسی و رفتار مصرف کننده