
این گروه با بهرهگیری از توان علمی اعضا و امکانات آزمایشگاهی، به انجام پژوهشهای علمی و کاربردی در زمینههای تخصصی علوم و صنایع غذایی با رویکرد زیستفناوری میپردازد.
چشمانداز: تبدیل شدن به مرکز پیشرو در تحقیقات زیستفناوری مواد غذایی در سطح ملی و بینالمللی با تأکید بر نوآوری و توسعه محصولات زیستفناورانه.
مأموریت: انجام پژوهشهای بنیادی و کاربردی در زمینه زیستفناوری مواد غذایی به منظور بهبود کیفیت، ایمنی و ارزش تغذیهای محصولات غذایی و ارائه راهکارهای نوین برای صنایع غذایی.
اهداف:
- توسعه فرآیندهای تخمیری برای تولید محصولات غذایی فراسودمند.
- استفاده از میکروارگانیسمها و آنزیمها در بهبود فرآیندهای تولید و نگهداری مواد غذایی.
- تولید متابولیتهای میکروبی مورد استفاده در صنعت غذا با استفاده از فرآیندهای زیستی.
- ارائه خدمات به سازمانها و مراکز آموزشی، پژوهشی و صنعتی در زمینه زیستفناوری مواد غذایی.
اعضای هیات علمی گروه:
| نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
|---|---|---|
| دکتر محبوبه سرابی | میکروبیولوژی مواد غذایی | دانشیار |
| دکتر عبدالله ملافیلابی | بیوتکنولوژی گیاهان زراعی | دانشیار |
| دکتر مرضیه حسینی نژاد | بیوتکنولوژی مواد غذایی | استاد |
| دکتر سید مهدی زیارت نیا | بیوتکنولوژی گیاهی | دانشیار |
| دکتر ابوالفضل پهلوانلو | بیوتکنولوژی میکروبی مواد غذایی | استاديار |
| دکتر منیرالسادات شاکری(مدیر گروه) | میکروبیولوژی مواد غذایی | استاديار |
کارشناسان گروه:
| نام و نام خانوادگی | عنوان | آزمایشگاه |
|---|---|---|
| مهندس مهسا اسماعیل زاده | کارشناس ارشد | زیست فناوری مواد غذایی |
| مهندس مریم غیور کاظمی | کارشناس ارشد بیوشیمی | میکروبیولوژی مواد غذایی |
آزمایشگاه های گروه:
آزمایشگاه زیست فناوری مواد غذایی