ورود به بخش استارت آپ ها rocket
+6

 

این گروه با بهره‌گیری از توان علمی اعضا و امکانات آزمایشگاهی، به انجام پژوهش‌های علمی و کاربردی در زمینه‌های تخصصی علوم و صنایع غذایی با رویکرد زیست‌فناوری می‌پردازد.

چشم‌انداز: تبدیل شدن به مرکز پیشرو در تحقیقات زیست‌فناوری مواد غذایی در سطح ملی و بین‌المللی با تأکید بر نوآوری و توسعه محصولات زیست‌فناورانه.

مأموریت: انجام پژوهش‌های بنیادی و کاربردی در زمینه زیست‌فناوری مواد غذایی به منظور بهبود کیفیت، ایمنی و ارزش تغذیه‌ای محصولات غذایی و ارائه راهکارهای نوین برای صنایع غذایی.

اهداف:

  •           توسعه فرآیندهای تخمیری برای تولید محصولات غذایی فراسودمند.
  •           استفاده از میکروارگانیسم‌ها و آنزیم‌ها در بهبود فرآیندهای تولید و نگهداری مواد غذایی.
  •           تولید متابولیت‌های میکروبی مورد استفاده در صنعت غذا با استفاده از فرآیندهای زیستی.
  •           ارائه خدمات به سازمان‌ها و مراکز آموزشی، پژوهشی و صنعتی در زمینه زیست‌فناوری مواد غذایی.

 

اعضای هیات علمی گروه:

نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر محبوبه سرابی (مدیر گروه) میکروبیولوژی مواد غذایی دانشیار
دکتر عبدالله ملافیلابی بیوتکنولوژی گیاهان زراعی  دانشیار
دکتر مرضیه حسینی نژاد بیوتکنولوژی مواد غذایی استاد
دکتر سید مهدی زیارت نیا بیوتکنولوژی گیاهی استاديار
دکتر ابوالفضل پهلوانلو بیوتکنولوژی میکروبی مواد غذایی استاديار
دکتر منیرالسادات شاکری میکروبیولوژی مواد غذایی استاديار

 

کارشناسان گروه:

 

نام و نام خانوادگی عنوان آزمایشگاه
مهندس مهسا اسماعیل زاده کارشناس ارشد  زیست فناوری مواد غذایی
مهندس مریم غیور کاظمی  کارشناس ارشد بیوشیمی  میکروبیولوژی مواد غذایی

 

آزمایشگاه های گروه:

آزمایشگاه زیست فناوری مواد غذایی 

آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی 

باغ گیاه شناسی (گیاهان دارویی)