ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. تقدیر از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در هفتمین جشنواره پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی

 مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در هفتمین جشنواره پژوهش و فناوری خراسان رضوی و بیست‌وچهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان، به‌عنوان یکی از برگزیدگان این رویداد علمی مورد تقدیر قرار گرفت.

این موفقیت با معرفی محصول فناورانه ماکارونی دیابتی حاوی پودر بربرین، حاصل پژوهش‌های متخصصان این مؤسسه، و پس از ارزیابی کمیته علمی نهادهای پژوهشی استان، به‌عنوان یکی از دستاوردهای برتر پژوهشی سال ۱۴۰۳ کسب شد.

لوح تقدیر این جشنواره توسط، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری و جانشین رئیس ستاد هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی، به این مؤسسه اهدا شد.

در این لوح، از تلاش‌های پژوهشگران مؤسسه در راستای توسعه علمی و فناورانه قدردانی شده است. هفتمین جشنواره پژوهش و فناوری خراسان رضوی در روزهای ۱۷ و ۱۸ آذرماه ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد و هدف آن تجلیل از برترین‌های عرصه پژوهش و نوآوری در سطح استان بود.

مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با ابراز خرسندی از این موفقیت، بر تداوم فعالیت‌های پژوهشی، فناورانه و مسئله‌محور تأکید کرده و عزم خود را برای نقش‌آفرینی مؤثر در زیست‌بوم نوآوری کشور اعلام داشته است

تگ ها: