مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در هفتمین جشنواره پژوهش و فناوری خراسان رضوی و بیستوچهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان، بهعنوان یکی از برگزیدگان این رویداد علمی مورد تقدیر قرار گرفت.
این موفقیت با معرفی محصول فناورانه ماکارونی دیابتی حاوی پودر بربرین، حاصل پژوهشهای متخصصان این مؤسسه، و پس از ارزیابی کمیته علمی نهادهای پژوهشی استان، بهعنوان یکی از دستاوردهای برتر پژوهشی سال ۱۴۰۳ کسب شد.
لوح تقدیر این جشنواره توسط، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری و جانشین رئیس ستاد هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی، به این مؤسسه اهدا شد.
در این لوح، از تلاشهای پژوهشگران مؤسسه در راستای توسعه علمی و فناورانه قدردانی شده است. هفتمین جشنواره پژوهش و فناوری خراسان رضوی در روزهای ۱۷ و ۱۸ آذرماه ۱۴۰۳ در نمایشگاه بینالمللی مشهد برگزار شد و هدف آن تجلیل از برترینهای عرصه پژوهش و نوآوری در سطح استان بود.
مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با ابراز خرسندی از این موفقیت، بر تداوم فعالیتهای پژوهشی، فناورانه و مسئلهمحور تأکید کرده و عزم خود را برای نقشآفرینی مؤثر در زیستبوم نوآوری کشور اعلام داشته است