استفاده از فناوری های سبز در فرآوری مواد غذایی، به معنای بهره برداری از تکنولوژی های پیشرفته و پایدار به منظور بهبود کیفیت، ایمنی و ارزش تغذیه ای مواد غذایی، همراه با کاهش اثرات منفی محیط زیست است.
چشمانداز: تبدیل شدن به پیشگام در تحقیقات و توسعه فناوریهای سبز در صنایع غذایی با هدف کاهش اثرات زیستمحیطی و ارتقاء پایداری در زنجیره تأمین غذا.
مأموریت: پژوهش و توسعه فناوریهای نوین و پایدار در تولید و فرآوری مواد غذایی به منظور کاهش مصرف منابع، کاهش ضایعات و حفظ محیط زیست.
اهداف:
- توسعه فرآیندهای تولید با مصرف انرژی و آب کمتر.
- تحقیق در زمینه بستهبندیهای زیستتخریبپذیر و کاهش استفاده از پلاستیک.
- ارائه راهکارهایی برای کاهش ضایعات غذایی در طول زنجیره تأمین.
- ترویج استفاده از منابع تجدیدپذیر در صنایع غذایی.
- استفاده از فناوری های غیر حرارتی در فرآوری مواد غذایی
اعضای هیات علمی گروه:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر سید مهدی میرزابابایی | طراحی ماشین، طراحی مخازن فشار بالا و تحلیل تنش در مواد پیشرفته | استاديار |
دکتر مصطفی شهیدی نوقابی(مدیر گروه) | شیمی موادغذایی(جداسازی، کربوهیدرات،بسته بندی) | استادیار |
دکتر محسن حیدری | استاديار | |
دکتر محمدرضا عبدالهی مقدم | شیمی موادغذایی(بسته بندی های مواد غذایی) | استادیار |
دکتر مرتضی کاشانی نژاد |
اعضای هیاًت علمی بازنشسته:
نام و نام خانوادگی | زمینه فعالیت | مرتبه علمی |
---|---|---|
دکتر علی فائزیان | فرایندهای انتقال جرم و انرژی و جریان سیال تراکم پذیر غیر دائم و آکوستیک | دانشیار |
دکتر سعید صمدی | زیست حسگرهای الکترونیکی | دانشوری |
دکتر عباس افراسیابی گرکانی | استادیار | |
مهندس حسین میرزایی | استادیار |
آزمایشگاه های گروه:
پایلوت تحقیقاتی و نیمه صنعتی صنایع غذایی