ورود به بخش استارت آپ ها rocket
+6

صنایع

 

استفاده از فناوری های سبز در فرآوری مواد غذایی، به معنای بهره برداری از تکنولوژی های پیشرفته و پایدار به منظور بهبود کیفیت، ایمنی و ارزش تغذیه ای مواد غذایی، همراه با کاهش اثرات منفی محیط زیست است.

 

چشم‌انداز: تبدیل شدن به پیشگام در تحقیقات و توسعه فناوری‌های سبز در صنایع غذایی با هدف کاهش اثرات زیست‌محیطی و ارتقاء پایداری در زنجیره تأمین غذا.

مأموریت: پژوهش و توسعه فناوری‌های نوین و پایدار در تولید و فرآوری مواد غذایی به منظور کاهش مصرف منابع، کاهش ضایعات و حفظ محیط زیست.

اهداف:

  • توسعه فرآیندهای تولید با مصرف انرژی و آب کمتر.
  • تحقیق در زمینه بسته‌بندی‌های زیست‌تخریب‌پذیر و کاهش استفاده از پلاستیک.
  • ارائه راهکارهایی برای کاهش ضایعات غذایی در طول زنجیره تأمین.
  • ترویج استفاده از منابع تجدیدپذیر در صنایع غذایی.
  • استفاده از فناوری های غیر حرارتی در فرآوری مواد غذایی

 

اعضای هیات علمی گروه:

نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر سید مهدی میرزابابایی  طراحی ماشین، طراحی مخازن فشار بالا و تحلیل تنش در مواد پیشرفته استاديار
دکتر مصطفی شهیدی نوقابی(مدیر گروه) شیمی موادغذایی(جداسازی، کربوهیدرات،بسته بندی) استادیار
دکتر محسن حیدری   استاديار
دکتر محمدرضا عبدالهی مقدم شیمی موادغذایی(بسته بندی های مواد غذایی) استادیار
دکتر مرتضی کاشانی نژاد    

 

اعضای هیاًت علمی بازنشسته:

نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر علی فائزیان فرایندهای انتقال جرم و انرژی و جریان سیال تراکم پذیر غیر دائم و آکوستیک دانشیار
دکتر سعید صمدی زیست حسگرهای الکترونیکی دانشوری
دکتر عباس افراسیابی گرکانی   استادیار
مهندس حسین میرزایی   استادیار

 

 

آزمایشگاه های گروه:

پایلوت تحقیقاتی و نیمه صنعتی صنایع غذایی