ورود به بخش استارت آپ ها rocket
+6

فیزیک مواد غذایی شاخه ای از فیزیک کاربردی و یکی ازگرایشات اصلی در علوم غذایی است که به عنوان حوزه ای میان رشته ای به مطالعه ویژگی های فیزیکی غذا اعم از ماده اولیه و فراوری شده، محصولات حد واسط و افزوده های گوناگون از جمله خصوصیات مکانیکی، رئولوژیکی، حرارتی، نوری، الکتریکی، مغناطیسی و صوتی با رویکرد حفظ و ارتقای کیفیت، توسعه فرمولاسیون های جدید، کمک به بهبود صفات حسی، طراحی ماشین آلات و عملیات واحد مورد استفاده در فراوری، بسته بندی و نگهداری غذا در کل زنجیره تولید تا مصرف می پردازد.

در همین راستا گروه پژوهشی فیزیک مواد غذایی با برخورداری از اعضای هیات علمی متخصص و با سابقه مرتبط با زمینه های برشمرده شده یکی از گروههای ذیل پژوهشکده علوم غذایی است که ضمن انجام پژوهش های بنیادین و کاربردی با محوریت فیزیک غذا و در تعامل و همکاری تنگاتنگ با دیگر گروههای پژوهشی در جهت دستیابی به چشم انداز دستیابی به ایمنی و سلامت غذایی و تحقق ماموریت ها و اهداف کلان مؤسسه تلاش می کند.

 

مأموریت: به منظور نیل به اهداف کلان مؤسسه و با تاکید بر لزوم انجام پژوهش های بین بخشی و همکاری با سایر گروههای پژوهشی، مأموریت گروه پژوهشی فیزیک مواد غذایی متمرکز بر محورهای ذیل است:

  1. انجام مطالعات بنیادین و کاربردی بر روی ویژگی های فیزیکی مواد غذایی و ارائه راهکارهای کارآمد در زمینه ارتقای کیفیت و سلامت غذا
  2. بکارگیری علوم فیزیکی در توسعه محصولات غذایی نوآورانه با ویژگی های بافتی، رئولوژیکی، مکانیکی و حسی مناسب برای گروههای هدف مختلف
  3. اجرای پژوهش های مبتکرانه و هدفمند در جهت بکارگیری دانش فیزیک پایه و کاربردی برای طراحی و ساخت افزوده های طبیعی در جهت ارتقای ارزش تغذیه ای، عملگرایی و خصوصیات کیفی و حسی مواد غذایی
  4. استفاده از علوم فیزیکی نوین و دانش مهندسی در فراوری، بسته بندی و نگهداری مواد غذایی