گروه آموزش و تحصیلات تکمیلی از واحدهای تحت نظر معاونت پژوهشی است که با هدف نظام مند نمودن فرایند آموزش در موسسه و ارتقای سطح دانش همگام با یافته های نوین علمی، فعلیت بخشیدن به توانمندي هاي علمی اعضای هیأت علمی و نیز تربیت محققین جوان، بر اساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از سال 1390 اقدام به برگزاری دوره های تحصیلات تکمیلی در مقطع دکترای پژوهش محور صنایع غذایی نموده است. موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی پس از برگزاری 8 دوره موفق جذب دانشجوی دکترای پژوهشی علوم و صنایع غذایی در گرایش های مهندسی صنایع غذایی، شیمی، میکروبیولوژی و تکنولوژی مواد غذایی، در حال حاضر پذیرای 50 دانشجوی دکترای پژوهش محور پذیرفته شده از طریق آزمون سراسری می باشد.
براساس آخرین ارزیابی معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق به کسب رتبه اول نسبت تعداد قراردادها به دانشجویان شد
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خبر داد: بر اساس آخرین گزارش ارزیابی و رتبه بندی معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مراکز زیر مجموعه این وزارتخانه که اواخر سال 1399 منتشر شد، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق به کسب رتبه اول در شاخص تعداد قراردادهای در حال اجرای مرتبط با جامعه و صنعت نسبت به تعداد کل دانشجویان پذیرش شده گردید.