1.  مصاحبه آزمون دکتری در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  9. مصاحبه آزمون دکتری در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  10. مصاحبه آزمون دکتری در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  11. مصاحبه آزمون دکتری در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

به گزارش روابط عمومی، دکتر سارا ناجی طبسی، مدیر تحصیلات تکمیلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در خصوص نحوه برگزاری مرحله دوم ارزیابی تخصصی آزمون نیمه‌متمرکز دکتری این موسسه گفت: جلسه مصاحبه دانشجویان دکتری موسسه روز دوشنبه 5 تیرماه در کمیته تخصصی متشکل از رئیس موسسه، مدیر امور پژوهشی و تحصیلات تکمیلی، مدیر آموزش و مدیران گروه‌های پژوهشی برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه نتایج نهایی از طریق سازمان اعلام می‌شود، تأکید کرد: بعد از انجام مصاحبه‌ها، این فرآیند دوباره به‌صورت دقیق کنترل و پس از تائید نهایی در تارنمای سازمان سنجش برای اعلام نتایج، بارگذاری می‌شوند.

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از سال 1390  با هدف کمک به حل مشکلات صنعت غذایی کشور نسبت به جذب دانشجودر مقطع دکتری اقدام کرده و در این راستا امسال نیز 12 نفر از بین متقاضیان پذیرش خواهند شد.