
نرگس السادات نجاتی سرشت
رئیس گروه فناوری اطلاعاتکارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر- شبکه های کامپیوتری
n.nejati@rifst.ac.ir
تلفن: 35425356-051

پویا صادقی
کارشناس فناوری اطلاعاتکارشناسی ارشد معماری سیستم های کامپیوتری- سخت افزار
p.sadeghi@rifst.ac.ir
تلفن: 35425358-051
واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از سال 1389 بعنوان یک بخش مستقل با تكیه بر دانایی و توسعه فراگیر فناوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطاتی و با تمرکز بر تامین زیر ساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات مناسب، در راستای تحقق مکانیزه نمودن فرآیندها و در جهت دستیابی به اهداف و انجام ماموریت های موسسه فعالیت می نماید. در شرایط اپیدمی ویروس کرونا، این واحد مسئولیت ایجاد زیرساخت و امکانات لازم برای برگزاری جلسات و کلاسهای مجازی را فراهم نموده و مسئولیت راه اندازی و پشتیبانی آنها را برعهده دارد.
اهم وظایف و اختیارات:
- سیاستگذاری روند رو به رشد IT در موسسه
- بررسی فنی و نظارت بر روند تهیه تجهیزات رایانهای در كلیه واحدها
- بررسی و نیاز سنجی سیستم های نرم افزاری مورد نیاز موسسه
- تولید و توسعه سیستم های تحت وب مورد نیاز پژوهشگران
- ایجاد وب سایتهای مرتبط با همایش ها و سمینارهای بین المللی
- نگهداری از شبکه و زیرساخت آن
- پشتیبانی و بروز رسانی سرورهای موسسه در داخل و خارج از سازمان و... میباشد.