ورود به بخش استارت آپ ها rocket

با توجه به جایگاه کشاورزي، دامپروري و صنایع تبدیلی در اقتصاد کشور و بویژه خراسان رضوی بعنوان یکی از مهمترین قطبهاي صنایع غذایی کشور و کندوکاوي منصفانه در وضعیت کنونی سیستمهاي تولید مواد غذایی و آشامیدنی با دیدگاهی سیستمی و کل نگر از مزرعه تا مصرف، ضعف شدید نظامهاي کیفیت و بالاخص کمبود مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان مجهز به آزمایشگاههای پیشرفته در این حوزه کاملا مشهود است که تاکنون مشکلات جدي را در برداشته است. به این منظور پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مهمترین مراکز پژوهشی در حوزه صنعت غذا در کشور و دارای آزمایشگاههای پیشرفته و تخصصی با چندین سال تجربه در انجام طرح های پژوهشی در زمینه مواد غذایی و انجام آزمونهای تخصصی بر روی مواد غذایی، خوردنی و آشامیدنی اقدام به تاسیس آزمایشگاه مرکزی نمود

در راستای تحقق شعار سال 1401 و در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت می گیرد؛ حمایت علمی و معنوی از شرکت های متقاضی دانش بنیان شدن

03

خرداد

در راستای تحقق شعار سال 1401 و در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت می گیرد؛ حمایت علمی و معنوی از شرکت های متقاضی دانش بنیان شدن

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راستای تحقق شعار سال 1401، «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین»، از شرکت های متقاضی دانش بنیان شدن در بخش خصوصی حمایت می نماید.

تقدیر از پرسنل آزمایشگاه های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

30

فروردین

تقدیر از پرسنل آزمایشگاه های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

به مناسبت روز ملی آزمایشگاه؛ از پرسنل آزمایشگاه های موسسه پژوهش علوم و صنایع غذایی تقدیر شدند.

اعتبارات شبکه آزمایشگاهی در سال 1400 اعلام شد؛ 100 میلیون ریال اعتبار به اعضای هیئت علمی ارائه می شود

28

فروردین

اعتبارات شبکه آزمایشگاهی در سال 1400 اعلام شد؛ 100 میلیون ریال اعتبار به اعضای هیئت علمی ارائه می شود

سال 1400 با طرح‌های ویژه شبکه آزمایشگاهی، گامی بلند و موثر برای توسعه پژوهش های آزمایشگاهی در کشور برداشته می‌شود

رئیس شبکه آزمایشگاه های علمی ایران(شاعا): آزمایشگاه مرکزی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی یکی از تخصصی ترین آزمایشگاه های کشور است

25

شهریور

رئیس شبکه آزمایشگاه های علمی ایران(شاعا): آزمایشگاه مرکزی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی یکی از تخصصی ترین آزمایشگاه های کشور است

آزمایشگاه مرکزی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی یکی از تخصصی ترین آزمایشگاه های کشور است

دبیر کمیته فنی متناظر ادویه و چاشنی ایزو به عنوان کمیته فنی نمونه تقدیر شد

29

مهر

دبیر کمیته فنی متناظر ادویه و چاشنی ایزو به عنوان کمیته فنی نمونه تقدیر شد

دبیر کمیته فنی متناظر ادویه و چاشنی ایزو (TC34/SC7) به عنوان کمیته فنی نمونه کشوری از سوی سازمان ملی استاندارد ایران برگزیده و تقدیر شد.