ورود به بخش استارت آپ ها rocket



ساختار موادغذایی از جمله عواملی است که بر سایر ویژگی های فیزیک وشیمیایی محصولات غذایی تأثیر می گذارد، به همین دلیل تا امروزه طراحی و بررسی این پارامتر مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است.

آزمایشگاه نانوساختار موادغذایی با بهره گیری از تجهیزات مناسب در زمینه طراحی و بررسی ساختار محصولات غذایی آماده ارائه خدمات به صنایع، محققین و دانشجویان می باشد. انجام آزمونهای بررسی ساختار با استفاده از تکنیک های مختلف عکسبرداری و پردازش تصویر، سیستم فراصوت، گرماسنجی افتراقی و همچنین  طراحی و تولید نانوساختارهای غذایی با استفاده از فرایند الکترو ریسی بخشی از مهمترین فعالیتهای صورت گرفته در این آزمایشگاه می باشد. میکروسکوپ نیروی اتمی ، سرعت سنج فراصوت ، الکتروریسی ،رنگ سنج، گرماسنجی روبشی تفاضلی از جمله تجهیزات موجود دراین آزمایشگاه می باشند.