ردیف |
آزمایشگاه |
نام دستگاه |
شرح خدمت
آزمایشگاهی |
1 |
مرکزی |
کروماتوگرافی مایع
با کارآیی بالا(HPLC) |
اندازهگیری مایکوتوکسین
ها، متابولیتهای زعفران، ویتامین D، بربرین، گلیسریزین، رنگها در مواد غذایی و .. |
2 |
مرکزی |
کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتر
جرمی (GC-MS) |
سموم دفع آفات
نباتی، اسانس ها و ... |
3 |
مرکزی |
کروماتوگرافی گازی (GC-FID) |
اسیدهای چرب،
استرول های گیاهی، الکلها و .... |
4 |
مرکزی |
جذب اتمی (شعله) |
ریز مغذی ها و فلزات
سنگین |
5 |
مرکزی |
جذب اتمی (کوره) |
فلزات سنگین |
6 |
مرکزی |
اسپکتروفتومتر UV-VIS |
کروسین،
سافرانال، پیکروکروسین در زعفران و رنگها
در مواد غذایی، نیترات، نیتریت، فسفات، فلوراید، بورو... |
7 |
نانوفناوری |
فراصوت |
تهیه دیسپرسیونها،خردکردن سلول، هموژنیزاسیون،امولسیفیکاسیون |
8 |
نانوفناوری |
دیپ کوتر |
ایجاد پوشش
نانومتری |
9 |
نانوفناوری |
اسپین کوتر |
ایجاد پوشش
نانومتری |
10 |
نانوفناوری |
فتو راکتور |
تست فوتو کاتالیستی |
11 |
نانوفناوری |
فوتوراکتور |
تست UV |
12 |
نانوفناوری |
دستگاه تفرق نور پویا (DLS) |
تعیین جرم مولکولی، انالیز اندازه ذرات سوسپانسیون، انالیز اندازه ذرات پودری، پتانسیل زتا، اندازه ذرات و
پتانسیل ذرات |
13 |
نانوفناوری |
انکوباتور شیکر دار |
جهت رشد سلول، شبیه سازی محیط معده و روده |
14 |
نانوفناوری |
توراکس |
همگن سازی |
15 |
نانوساختار |
میکروسکوپ نیروی اتمی(AFM) |
ریز ساختار و مورفولوژی |
16 |
نانوساختار |
گرما سنجی افتراقی DSC |
رفتار حرارتی |
17 |
بیوفیزیک |
الکتروریسی |
تولید الیاف نانو |
18 |
بیوفیزیک |
همگنساز فشاربالا |
همگن کردن، خردکردن ذرات |
19 |
بیوفیزیک |
ویسکومتر استوانه
ای چرخشی |
گرانروی، رفتار
جریان |
20 |
بیوفیزیک |
تنشیومتر |
چگالی،
کشش سطحی(ویلهلمی)، کشش سطحی(دونوی)، کشش بین سطحی، نقطه تشکیل میسل(CMC)، ضریب
خیسی پودر، زاویه تماس |
21 |
نانوساختار |
دستگاه تفرق نور پویا (DLS) |
تعیین جرم مولکولی، انالیز اندازه ذرات سوسپانسیون، انالیز اندازه ذرات پودری، پتانسیل زتا، اندازه ذرات و
پتانسیل ذرات |
22 |
نانوساختار |
میکروسکوپ نیروی اتمی(AFM) |
ریز ساختار و مورفولوژی |
23 |
نانوساختار |
گرما سنجی افتراقی DSC |
رفتار حرارتی |
24 |
فرآوری |
اسپری درایر |
خشک کن پاششی |
25 |
فرآوری |
فریز درایر |
خشک کن سرمایشی |
26 |
فرآوری |
آون تحت خلا |
خشک کردن در شرایط
خلاء |
27 |
فرآوری |
پلاریمتر دیجیتال |
اندازه گیری چرخش نوری |
30 |
فرمولاسیون مواد
غذایی |
دراژه سازی |
ایجاد پوشش شکلات، روکش قرص و طعم
دهنده ها |
31 |
فرمولاسیون مواد
غذایی |
همزن حرفه ای با
دور بالا |
همزن با ظرفیت 5/1
کیلو گرم در هر مرتبه |
32 |
فرمولاسیون مواد
غذایی |
پرس دستی قرص |
قابل استفاده در
تولید قرص |
33 |
فناوریهای نوین |
Texture Analyzer |
آنالیز بافت |
34 |
فناوریهای نوین |
تفرق نور ایستا (SLS) |
پارامترهای توزیع
اندازه ذرات |
35 |
فناوریهای نوین |
فوق بحرانی دی اکسید کربن |
استخراج |
36 |
فناوریهای نوین |
دستگاه مادون بحرانی آب |
استخراج |
37 |
فناوریهای نوین |
دستگاه PEF |
فرآوری |
38 |
فناوریهای نوین |
دستگاه UF |
جداسازی غشایی |
39 |
فناوریهای نوین |
پرس هیدرولیک |
- |
40 |
فناوریهای نوین |
کدورت سنج |
تعیین کدورت محلولها، شربتها، آبمیوهها و ... |
41 |
فناوریهای نوین |
تجهیزات گاززنی |
گازدار کردن محلولها |
42 |
فناوریهای نوین |
تجهیزات خلا بالا |
فراوری تحت خلا |
43 |
فناوریهای نوین |
دستگاه فشار
هیدرواستاتیک بالا |
استخراج |
44 |
فناوریهای نوین |
خشک کن کابینی |
خشک کردن |
45 |
زیستفناوری |
الکتروفورز SDS-PAGE |
مطالعه پروتئینها |
46 |
زیستفناوری |
بیوراکتور (فرمانتور) |
شرایط بهینه برای تولید متابوليتهای خاص |
47 |
زیستفناوری |
فریزر 70- (Deep freeze) |
نگهداری نمونههای زیستی |
48 |
زیستفناوری |
PCR |
)تکثیر قطعه DNA ( |
49 |
زیستفناوری |
Real Time PCR |
تکثیر قطعه DNA همراه با زمان هر تکثیر |
50 |
زیستفناوری |
نانودراپ |
تعیین درصد خلوص DNAاستخراجشده |
51 |
زیستفناوری |
میکروسانتریفیوژ یخچالدار |
تفکیک مواد |
52 |
زیستفناوری |
شیکر انکوباتور یخچالدار |
رشد نمونههای زیستی |
53 |
میکروبیولوژی |
اتوکلاو، انواع
انکوباتورهای آزمایشگاهی (معمولی، یخچال دار، شیکردار)، میکروسکوپ، استوماچر،
هود لامینار کلاسII،
سیستم خلاء، اسپکتروفتومتر |
شناسایی و شمارش
باکتری در مواد غذایی |
54 |
میکروبیولوژی |
اتوکلاو، انواع انکوباتورهای
آزمایشگاهی ( معمولی، یخچال دار و شیکردار )، میکروسکوپ، استوماچر، هود لامینار
کلاسII |
شناسایی و شمارش
کپک در مواد غذایی |
55 |
میکروبیولوژی |
اتوکلاو، انواع انکوباتورهای
آزمایشگاهی ( معمولی، یخچال دار)، میکروسکوپ، استوماچر، هود لامینار کلاسII |
شناسایی و شمارش
مخمر در مواد غذایی |
56 |
میکروبیولوژی |
اتوکلاو، انواع
انکوباتورهای (معمولی یخچال دار، شیکردار)، هود لامینار کلاسII، اسپکتروفتومتر |
تعیین حداقل غلظت
ممانعت کنندگی رشد میکروارگانیسم ها در اسانس ها و عصاره ها به روش MIC |
57 |
میکروبیولوژی |
اتوکلاو، انواع
انکوباتورهای آزمایشگاهی (معمولی، یخچال دار)، هود لامینار کلاسII، اسپکتروفتومتر |
تعیین حداقل غلظت
کشندگی رشد میکروارگانیسم ها در اسانس ها و عصاره ها به روش MBC |
58 |
میکروبیولوژی |
اتوکلاو، انواع
انکوباتورهای آزمایشگاهی ( معمولی، یخچال دار)، هود لامینار کلاسII، اسپکتروفتومتر |
تعیین هاله عدم رشد
به روش انتشار در چاهک و دیسک دیفیوژن |
59 |
شیمی |
جذب اتمی (کوره،
شعله) ICP |
فلزات سنگین و ریز مغذیها (سرب، کادمیوم، ارسنیک ،آهن ،
روی ، مس، سدیم ، پتاسیم ، و...) در موادغذایی، آب، خاک ، پساب و.. |
60 |
شیمی |
اسپکتروفتومتر UV-VIS |
کلیه آزمونهای فیزیکوشیمیایی آب های آشامیدنی، معدنی، سطحی، خاک؛
پساب، کلیه آزمونهای فیزیکوشیمیایی مواد
غذایی کلیه آنیونها (نیتریت، نیترات،
سولفات، سولفید، بور، فلوراید ،فسفات،فنل، کلراید ،آمونیاک،TKN و ... آنتی اکسیدانهای
آنزیمی و غیر آنزیمی اندازه گیری COD، BOD |
61 |
شیمی |
هضم مایکروویو |
سنتز و آماده
سازی نمونه |