به گزارش روابط عمومي مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر جواد فیضی معاون پژوهش و فناوري بابیان اين خبر اظهار داشت: پس از ارزیابیهای انجامشده از سوی آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو اين آزمايشگاه بهعنوان آزمايشگاه همکار و مجاز سازمان غذا دارو شناخته شد.
دکتر فیضی يادآور شد: آزمایشگاه مرکزی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با برخورداری از تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی بهمنظور ارائه خدمات پیشرفته به محققین و همکاران دانشگاهی و مراکز علمی و صنعتی در کشور فعالیت میکند. این مجتمع آزمایشگاهی شامل 11 آزمایشگاه تخصصی مواد غذایی، امکان ارائه خدمات در حوزههای مختلف فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژی، آنالیز عنصری، کروماتوگرافی، طیفسنجی، نانو و آنالیز سطح، فرمولاسیون و ارزیابی حسی و تشخیص ژنتیکی را دارا است. این مرکز با تلاش مستمر موفق به کسب مجوز آزمایشگاه همکار از سازمان غذا دارو در حوزه آب آشامیدنی، آبمعدنی، عرقیات، زعفران، دانههای روغنی، غلات، نانو ذرات و میوههای خشکشده است.
قابليتهاي خاص آزمايشگاه مرکزي همچون وجود دستگاههاي آناليزی پيشرفته، دقت و صحت مناسب در آناليز و وجود نیروی انسانی متخصص و باتجربه ازجمله دلايل موفقیت کسب اين مجوز بوده است.
معاون پژوهش و فناوري موسسه درباره فرآيند صدور اين مجوز از سازمان غذا دارو در تهران، اظهار داشت: با تدابير و پیگیریهای دکتر جهانی مدير آزمايشگاه مرکزي و کارشناسان باتجربه آزمايشگاه، بعد از بررسي مدارک و مستندات ارائهشده، و بازديد کارشناسان اداره متبوع، نهايتاً اين مجوز اخذ گرديد.
دکتر فیضی، در خصوص اهميت اخذ اين مجوز، گفت: اخذ این مجوز باعث تقویت جایگاه مؤسسه در ایفای رسالت خود در حوزه غذا و سلامت محصولات غذایی خواهد بود.