
بهینه سازی تولید بتاگلوکان از قارچ صدفی Pleurotus ostreatus در فرمانتور و کاربرد آن در تولید ماست فراسودمند کم چرب به¬عنوان جایگزین چربی
مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه در جهت تحقق چشم انداز و اهداف استراتژیک موسسه، به پشتوانه توانمندی های علمی پژوهشی همچون نیروی انسانی متخصص، تجهیزات تخصصی و پیشرفته آزمایشگاهی، ارتباطی پویا و دوطرفه بین موسسه و مراکز علمی و صنعتی ایجاد نماید. به گونه ای که این ارتباط بتواند از طریق تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و پروراندن واحدهای تحقیق و توسعه و دانش بنیان به ارتقای سطح کیفی و فناوری فرآیندها و محصولات بیانجامد.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از دستیابی به فرمولاسیون نخ خوراکی جهت استفاده در تولید شاخه نبات زعفرانی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و برای نخستین بار خبر داد.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خبر داد: ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر برای نخستین بار در کشور و با استفاده از پلیمرهای زیستی با همکاری بخش خصوصی ساخته شد.
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راستای تحقق شعار سال 1401، «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین»، از شرکت های متقاضی دانش بنیان شدن در بخش خصوصی حمایت می نماید.
پیرو گذراندن فرصت مطالعاتی یک عضو هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در کشور پرو، نانو الیاف از مواد اولیه طبیعی جدید در مقیاس صنعتی تولید شد.
مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راستای ارتقای تخصصی صنعت از طریق بالابردن سطح علمی و فنی کارشناسان شاغل در صنایع غذایی و علوم مرتبط، اقدام به ارائه خدمات آموزشی تخصصی در این حوزه به صورت مجازی نموده است
سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با هدف تسهیل و برقراری ارتباط پویا و دوسویه میان مراکز علمی – پژوهشی و تولیدکنندگان صنعتی و به منظور تحقق اهداف برنامه های کلان کشور تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.