![بهینه سازی تولید بتاگلوکان از قارچ صدفی Pleurotus ostreatus در فرمانتور و کاربرد آن در تولید ماست فراسودمند کم چرب به¬عنوان جایگزین چربی dd0ac6a3-8687-4fc0-b122-14babef573d82-بتاگلوکان.jpg](/Areas/adminpanel/File/slideshow/dd0ac6a3-8687-4fc0-b122-14babef573d82-بتاگلوکان.jpg)
بهینه سازی تولید بتاگلوکان از قارچ صدفی Pleurotus ostreatus در فرمانتور و کاربرد آن در تولید ماست فراسودمند کم چرب به¬عنوان جایگزین چربی
مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه در جهت تحقق چشم انداز و اهداف استراتژیک موسسه، به پشتوانه توانمندی های علمی پژوهشی همچون نیروی انسانی متخصص، تجهیزات تخصصی و پیشرفته آزمایشگاهی، ارتباطی پویا و دوطرفه بین موسسه و مراکز علمی و صنعتی ایجاد نماید. به گونه ای که این ارتباط بتواند از طریق تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و پروراندن واحدهای تحقیق و توسعه و دانش بنیان به ارتقای سطح کیفی و فناوری فرآیندها و محصولات بیانجامد.