ورود به بخش استارت آپ ها rocket

 

مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه در جهت تحقق چشم انداز و اهداف استراتژیک موسسه، به پشتوانه توانمندی های علمی پژوهشی همچون نیروی انسانی متخصص، تجهیزات تخصصی و پیشرفته آزمایشگاهی، ارتباطی پویا و دوطرفه بین موسسه و مراکز علمی و صنعتی ایجاد نماید. به گونه ای که این ارتباط بتواند از طریق تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و پروراندن واحدهای تحقیق و توسعه و دانش بنیان به ارتقای سطح کیفی و فناوری فرآیندها و محصولات بیانجامد.

برای نخستین بار  و در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛ نخ خوراکی نبات تولید شد

03

مرداد

برای نخستین بار و در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛ نخ خوراکی نبات تولید شد

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از دستیابی به فرمولاسیون نخ خوراکی جهت استفاده در تولید شاخه نبات زعفرانی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و برای نخستین بار خبر داد.

برای نخستین بار در کشور؛ ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر ساخته شد

21

تیر

برای نخستین بار در کشور؛ ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر ساخته شد

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خبر داد: ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر برای نخستین بار در کشور و با استفاده از پلیمرهای زیستی با همکاری بخش خصوصی ساخته شد.

در راستای تحقق شعار سال 1401 و در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت می گیرد؛ حمایت علمی و معنوی از شرکت های متقاضی دانش بنیان شدن

03

خرداد

در راستای تحقق شعار سال 1401 و در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت می گیرد؛ حمایت علمی و معنوی از شرکت های متقاضی دانش بنیان شدن

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راستای تحقق شعار سال 1401، «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین»، از شرکت های متقاضی دانش بنیان شدن در بخش خصوصی حمایت می نماید.

به همت محقق موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت گرفت؛ تولید نانو الیاف از منابع طبیعی جدید در مقیاس صنعتی

01

خرداد

به همت محقق موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت گرفت؛ تولید نانو الیاف از منابع طبیعی جدید در مقیاس صنعتی

پیرو گذراندن فرصت مطالعاتی یک عضو هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در کشور پرو، نانو الیاف از مواد اولیه طبیعی جدید در مقیاس صنعتی تولید شد.

توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت می گیرد؛ برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی صنایع غذایی به صورت مجازی

04

خرداد

توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صورت می گیرد؛ برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی صنایع غذایی به صورت مجازی

مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راستای ارتقای تخصصی صنعت از طریق بالابردن سطح علمی و فنی کارشناسان شاغل در صنایع غذایی و علوم مرتبط، اقدام به ارائه خدمات آموزشی تخصصی در این حوزه به صورت مجازی نموده است

 امضای تفاهم نامه همکاری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و جهاد کشاورزی خراسان رضوی

03

خرداد

امضای تفاهم نامه همکاری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و جهاد کشاورزی خراسان رضوی

سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با هدف  تسهیل و برقراری ارتباط پویا و دوسویه میان مراکز علمی – پژوهشی و تولیدکنندگان صنعتی و به منظور تحقق اهداف برنامه های کلان کشور تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.