1. برگزاری دوره آموزش مالکیت فکری در موسسه
  3. برگزاری دوره آموزش مالکیت فکری در موسسه
  4. برگزاری دوره آموزش مالکیت فکری در موسسه
  5. برگزاری دوره آموزش مالکیت فکری در موسسه

به گزارش روابط عمومی این دوره آموزشی به‌منظور ارتقا توان بررسی و داوری ادعاهای مخترعین کشور در 24 جلسه و باهدف اطلاع از آخرین قوانین مربوط به داوری و بازآموزی داوران اختراعات به‌صورت دو بازه سه‌روزه به‌صورت حضوری برگزار می‌گردد.

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به‌عنوان مرجع داوری و همکار مرکز مالکیت معنوی و اداره ثبت اختراعات ایران، و تنها مرجع تخصصی حوزه غذا، با همکاری این مرکز و همچنین دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اقدام به برگزاری این دوره شش‌روزه کرده است.

این دوره از کلاس‌ها زیر نظر مرکز مالکیت معنوی و با حضور جناب آقای رمضانی، معاون اداره ثبت داخلی اختراعات، به‌عنوان مدرس دوره اجرا گردید.

یادآور می‌شود ثبت‌نام در مرحله دوم این دوره آموزشی در دی‌ماه برای حضور علاقه‌مندان همچنان امکان‌پذیر است و علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09151670470 تماس حاصل نمایند.