10. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  11. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  12. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  13. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  14. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  15. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  16. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  17. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  18. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  19. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  20. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  21. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  22. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  23. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  24. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  25. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.
  26. بیست و چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افتتاح شد.

به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری استان، بیست و چهارمین نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه بین‌المللی مشهد در فضایی به وسعت ۴۵۰۰ مترمربع افتتاح شد.

این نمایشگاه با حضور معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی استاندار خراسان رضوی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، معاونین شهردار، تعدادی از روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان، عصر روز پنجشنبه 9 آذرماه در محل نمایشگاه‌ بین‌المللی مشهد سالن عطار افتتاح و مؤسسات پژوهشی و شرکت‌های دانش‌بنیان آخرین دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود را به نمایش گذاشتند.

بدین‌وسیله از عموم دانشگاهیان دعوت می‌شود تا از این نمایشگاه بازدید به عمل‌آورند.

گفتنی است بازدید از این نمایشگاه رایگان بوده و تا روز ۱۲ آذرماه از ساعت ۱۰ الی 19 به روی بازدیدکنندگان باز است.