ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. دکتر رضوی در بازدید از کارخانه تولید مواد غذایی 9595 گفت: تقویت ارتباط با صنعت درگرو همکاری با مؤسسات پژوهشی
  2. دکتر رضوی در بازدید از کارخانه تولید مواد غذایی 9595 گفت: تقویت ارتباط با صنعت درگرو همکاری با مؤسسات پژوهشی
  3.  دکتر رضوی در بازدید از کارخانه تولید مواد غذایی 9595 گفت: تقویت ارتباط با صنعت درگرو همکاری با مؤسسات پژوهشی
  4.   دکتر رضوی در بازدید از کارخانه تولید مواد غذایی 9595 گفت: تقویت ارتباط با صنعت درگرو همکاری با مؤسسات پژوهشی
  5. دکتر رضوی در بازدید از کارخانه تولید مواد غذایی 9595 گفت: تقویت ارتباط با صنعت درگرو همکاری با مؤسسات پژوهشی
  6. دکتر رضوی در بازدید از کارخانه تولید مواد غذایی 9595 گفت: تقویت ارتباط با صنعت درگرو همکاری با مؤسسات پژوهشی
  7. دکتر رضوی در بازدید  از کارخانه تولید مواد غذایی 9595 گفت: تقویت ارتباط با صنعت درگرو همکاری با مؤسسات پژوهشی
  8. دکتر رضوی در بازدید از کارخانه تولید مواد غذایی 9595 گفت: تقویت ارتباط با صنعت درگرو همکاری با مؤسسات پژوهشی
  9. دکتر رضوی در بازدید از کارخانه تولید مواد غذایی 9595 گفت: تقویت ارتباط با صنعت درگرو همکاری با مؤسسات پژوهشی
  10. دکتر رضوی در بازدید از کارخانه تولید مواد غذایی 9595 گفت: تقویت ارتباط با صنعت درگرو همکاری با مؤسسات پژوهشی
  11. دکتر رضوی در بازدید از کارخانه تولید مواد غذایی 9595 گفت: تقویت ارتباط با صنعت درگرو همکاری با مؤسسات پژوهشی

دکتر رضوی به همراه معاون پژوهشی و فن‌آوری و مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت موسسه با بازدید از خط تولید گروه مواد غذایی 9595 (احیا نان ایرانیان) به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان انواع نان‌های نیمه آماده پیتزا، یوفکا، خمیر پیراشکی و تولید تخصصی انواع پنیر پیتزا در جریان چگونگی فعالیت این واحد تولیدی قرار گرفت.

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در بازدید از کارخانه و خط تولید گروه مواد غذایی 9595 (احیا نان ایرانیان) گفت: تقویت ارتباط با صنعت درگرو همکاری با جامعه علمی و پژوهشی است و این مراکز می‌بایست با پویایی و فعالیت‌های علمی گسترده و بادانش و فناوری خود حامی صنعت در بحث تولیدات باشد.

دکتر رضوی در طول بازدید در گفتگو با مدیرعامل کارخانه ضمن بازدید از آزمایشگاه مرکزی این گروه، گریزی به دستاوردهای گسترده موسسه در حوزه‌های مختلف علوم صنایع غذایی زد و گفت: ارتباط نظام‌مند میان صنعت و بازار از اولویت‌های اصلی موسسه است و ما تلاش می‌کنیم این ارتباط را گسترش داده تا بدین‌وسیله مسائل اصلی کشور به مدد علم و دانش نشاءت گرفته از تحقیقات و دستاوردهای علمی حل‌وفصل شوند.

دکتر رضوی افزود: علم و صنعت دو بال هستند که جامعه را به رشد و شکوفایی می‌رسانند و صنعت می‌بایست با استفاده از جامعه نخبگانی و دانشگاهی به یک نیازسنجی دقیق در خصوص خواسته‌های خود رسیده تا خروجی کیفی تحقیقات و پژوهش‌ها دقیق‌تر گردد.

مهندس حمید کامل مدیرعامل کارخانه نیز در نشستی که به‌منظور جمع‌بندی در پایان بازدید انجام‌شده بود ضمن ابراز خرسندی و تشکر از حضور دکتر رضوی و همراهان گفت: ما سعی کرده‌ایم با تلاش روزافزون سطح خدمات تخصصی را در حوزه آزمایشگاهی ارتقا داده و با اجرای الزامات استانداردها در آزمایشگاه در ارتقای کیفی خدمات آزمایشگاهی قدم برداریم تا بتواند با رعایت اصول حرفه‌ای و اخلاقی رضایتمندی کامل مشتریان را کسب نماییم.

مدیرعامل گروه مواد غذایی 9595 به جایگاه و نقش بی‌بدیل موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در رفع خلأهای سلامت و امنیت غذایی کشور  اشاره کرد و افزود: بحث و بررسی مشکلات فن آورانه، همکاری‌های مشترک با موسسه جهت فعال کردن شبکه ملی پژوهش و فناوری و همین‌طور همکاری مشترک در شناسایی و برنامه‌ریزی جهت برگزاری دوره‌های آموزش کاربردی حوزه علوم غذایی از نیازها و اولویت‌های است که امیدواریم در تفاهم‌نامه‌ای مشترک به آن دست پیدا کرد.

لازم به ذکر است در این راستا تفاهم‌نامه‌ای مشتمل بر 6 ماده بین مدیران تنظیم امضا و مبادله گردید.

تگ ها: