گزارش تصویری دومین روز از نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی
دومین روز از بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری خراسان رضوی با حال و هوای متفاوتی نسبت به روز اول برگزار شد.
در غرفه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی علاوه بر نمایش آخرین دستاوردهای پژوهشی و علمی سه کارگاه با موضوعات علل کاهش تولید زعفران در سال های اخیر، میز زعفران با موضوع فرآوری زعفران و میز نان با موضوع فرآورده های تولید نان با حضور اساتید دانشگاه، صاحبان صنایع و فعالان در این حوزه برگزار شد.
این نمایشگاه فردا ١٢ آذر ماه راس ساعت ١٩ به کار خود پایان خواهد داد.
تگ ها: