1. در راستای تحقق شعار سال 1401 و در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛ حمایت علمی و معنوی از طی مسیر دانش بنیان شدن

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راستای تحقق شعار سال 1401، «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین»، از شرکت های متقاضی دانش بنیان شدن در بخش خصوصی حمایت می نماید.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این موسسه در راستای ایجاد ارزش افزوده، جهش تولید و تحقق عملی شعار سال 1401، از طی مسیر دانش بنیان شدن علاقه مندان به فعالیت در حوزه صنایع غذایی، صاحبان صنعت و سرمایه گذاران حمایت علمی و معنوی می نماید.
مشاوره و همکاری در ارائه ایده، دانش فنی، بسته های فناورانه و توسعه محصول از جمله خدمات این موسسه در این زمینه است که توسط مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه برنامه ریزی و اجرا می شود.
علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 05135425409 تماس حاصل فرمایند.