موضوعات پژوهشی تقاضا محور جهت جذب دانشجوی دکتری پژوهش محور سال 1403- 1402
رديف |
نام پژوهشكده |
نام رشته |
گرايش |
موضوع طرح پژوهشي جهت ارائه طرحواره |
1 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
زیست فناوری مواد غذایی |
کاربرد زیست فناوری در تولید غذاهای فراسودمند(پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک) |
2 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
زیست فناوری مواد غذایی |
کاربرد روش های زیست فناوری در افزایش ماندگاری و کاهش سطح آلاینده های مواد غذایی (آلاینده های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی) |
3 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
زیست فناوری مواد غذایی |
کاربرد روش های بیولوژیکی در ایجاد ارزش افزوده در ضایعات محصولات کشاورزی |
4 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
زیست فناوری مواد غذایی |
تولید متابولیت های میکروبی مورد استفاده در صنعت غذا (مواد اولیه، افزودنی ها و...) با استفاده از فرآیندهای تخمیری و... . |
5 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
فناوری مواد غذایی |
طراحی و فرمولاسیون پودرهای پایدارکننده در صنایع لبنی با قابلیت انحلال |
6 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
فناوری مواد غذایی |
طراحی مهندسی ساختار پایدارکننده در مرز آب-هوای کفهای غذایی با هدف بهبود پایداری کف |
7 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
فناوری مواد غذایی و صنایع غذایی |
بهرهگیری ساختارهای کواسروات در امولسیون پیکرینگها |
8 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
فناوری مواد غذایی و صنایع غذایی |
نقش روانشاختی غذایی در فرمولاسیونهای غذایی و بهبود در حافظه ناخودآگاه مشتریان محصولات غذایی |
9 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
صنایع غذایی |
استفاده از روش های نوین درون پوشانی در بهبود ویژگی های تغذیه ای/حسی محصولات غذایی |
10 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
صنایع غذایی |
بهره گیری از فناوری های نوین در بهبود خواص رئولوژیکی، ریز ساختار و ویژگی های حسی محصولات غذایی |
12 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
شیمی مواد غذایی |
افزودنی های غذایی و غذا- داروها (استخراج-پایدار سازی- رهایش کنترل شده) |
13 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
شیمی مواد غذایی |
بسته بندی هوشمند و زیست تخریب پذیر( تهیه بسته بندی های فعال دوستدار محیط زیست و بررسی ماندگاری مواد غذایی درآن ها) |
14 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
شیمی مواد غذایی |
تولید مواد اولیه در صنایع غذایی |
15 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
شیمی مواد غذایی |
روش های کروماتو گرافی در جداسازی و حذف باقیمانده سموم از مواد غذایی |
16 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
شیمی مواد غذایی |
کاربرد حسگرها و حسگرهای زیستی در تشخیص آلاینده های میکروبی در مواد غذایی |
17 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
گروه ایمنی |
بررسی مدل های ارزیابی خطر مایکوتوکسین ها |
18 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
گروه ایمنی |
کاربرد حسگرها و حسگرهای زیستی در تشخیص انواع آلاینده های در مواد غذایی |