به گزارش روابط عمومی موسسه مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور رئیس و معاونین اداری، پژوهش و فناوری و مدیر امور پژوهشی و تحصیلات تکمیلی در جمع دانشجویان و در سالن جلسات موسسه برگزار شد. دکتر رضوی در این مراسم ضمن تبریک این روز اظهار داشت: تحولات زندگی بشر در قرن بیستم نشان از گسترش روزافزون اهمیت علم و تحقیق دارد، بهویژه در نیمه دوم این قرن کشورهای صنعتی و درحالتوسعه با آگاهی از نقش پژوهش در خلق فنآوری و شتابدهی برای توسعه، عمده توجه خود را مصروف تقویت و ارتقای بخش تحقیق کردهاند. ریس موسسه در بخش دیگر سخنان خود به نقش پژوهش اشاره کرد و گفت؛ توسعه پایدار همه جانبه چنان برجسته و انکارناپذیر است که میتوان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزهها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست؛ اما علیرغم اعتراف و اذعان نسبت به اهمیت مقوله پژوهش، این حوزه با دشواریهای ساختاری و عملکردی فراوانی مواجه است. ازاینروست که میتوان گفت بین پیشرفت بخش تحقیق و شتاب توسعه فراگیر و پایدار در هر کشور ارتباط مستقیم برقرار است.
دکتر رضوی در بخشی دیگر گریزی به نقش دانشجو در جامعه زد و گفت: همانطور که دانشجویان بایستی درزمینه سیاسی و فرهنگی مطالبه گری داشته باشند باید در زمینه فناوری و پژوهشی نیز پیشقراول باشند و در این زمینه از جامعه دانشگاهی و نخبگانی و همچنین از مسئولان دستگاههای دولتی و صنایع مطالبه گری کنند.
در اين مراسم چند تن از دانشجويان به بيان مطالبات و دغدغههای خود پرداختند و در پايان مراسم از تمامی دانشجويان موسسه تقدیر شد.
۱۶ آذر در تقویم ایران اسلامی به یاد سه دانشجو (مصطفی بزرگنیا و احمد قندچی هوادار حزب توده ایران و مهدی شریعت رضوی هوادار جبهه ملی ایران) که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیسجمهور وقت ایالاتمتحده آمریکا و همچنین ازسرگیری روابط ایران با بریتانیا، در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (حدود چهار ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد همان سال) در دانشگاه تهران کشته شدند، گرامی داشته میشود.