"دکتر فرخ طایراف"نماینده سازمان خوار وبار کشور ملل متحد فائو: "همکاری علمی و منطقهای، کلید امنیت غذایی پایدار است"
به گزارش روابطعمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی: در سومین همایش ملی «پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، فرآوری، ایمنی و سلامت» که به همت مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و همزمان با روز جهانی غذا در مشهد برگزار شد، نماینده (فائو) در ایران میهمان ویژه این همایش بود و در سخنرانی خود بر ضرورت گسترش همکاریهای علمی و منطقهای برای تحقق امنیت غذایی پایدار تأکید کرد.
آیین افتتاحیه همایش که با حضور مسئولان ملی کشوری، اساتید دانشگاه، متخصصان صنایع غذایی و پژوهشگران برجسته کشور برگزار شد، دکتر فرخ طایر اوف، نماینده فائو در ایران، ضمن قدردانی از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بهعنوان برگزارکننده و میزبانی این رویداد علمی، اظهار داشت: «سازمان فائو از زمان تأسیس، بهویژه پس از جنگ جهانی دوم، همواره در تلاش بوده است تا با همکاری میان کشورها و نهادهای علمی، وضعیت امنیت غذایی جهانی را بهبود بخشد.»
نماینده سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد ( فائو)، با اشاره به نقش مؤسسات علمی و پژوهشی در پیشبرد اهداف جهانی غذا افزود: «تقویت تعاملات علمی، تحقیقاتی و فناورانه میان مراکز پژوهشی، دولتها و بخش خصوصی، کلید تحقق امنیت غذایی پایدار است.
پژوهشهای کاربردی در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی میتواند ظرفیت جوامع را برای مقابله با چالشهای تغذیهای، اقلیمی و اقتصادی افزایش دهد.» دکتر فرخ طایراوف در ادامه با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد جمعیت جهان هنوز به غذای کافی دسترسی ندارند، گفت: «مسئله اصلی، کمبود تولید نیست، بلکه توزیع ناعادلانه و دسترسی نابرابر به منابع غذایی است.
کشورهای منطقه باید با اشتراک تجارب علمی و گسترش همکاریهای کشاورزی، به سوی امنیت غذایی پایدار حرکت کنند.» وی همچنین با ابراز خرسندی به ظرفیتهای غنی کشاورزی ایران، بهویژه در تولید محصولات شاخصی مانند زعفران و پسته، گفت: «فائو از هرگونه همکاری علمی و اقتصادی برای معرفی بهتر محصولات کشاورزی ایران در سطح جهانی حمایت میکند.» در پایان این سخنرانی تندیس ویژه همایش امنیت غذایی؛فرآوری ایمنی و سلامت به نماینده فائو اهدا شد.