ورود به بخش استارت آپ ها rocket
+6

 

گروه شیمی مواد غذایی با دارا بودن کادری مجرب متشکل از اعضای هیئت علمی متخصص در گرایش های مختلف شیمی مواد غذایی و نیز با حضور کارشناسان گروه و هم چنین با استفاده از آزمایشگاه های مجهز و تخصصی، در زمینه های مختلف شیمی مواد غذایی از جمله استخراج و شناسایی ترکیبات موثره طبیعی و کاربرد آنها در فرمولاسیون مواد غذایی، امولسیون های غذایی، ایمنی و سلامت غذایی، روشهای تشخیص و حذف آلاینده های مواد غذایی، آنتی اکسیدان ها و نیز بسته بندی مواد غذایی فعالیت پژوهشی دارد. همچنین در زمینه های یاد شده به صنایع ، ارگان ها، دانشجویان و شرکت های خصوصی مشاوره های علمی و خدمات آزمایشگاهی ارائه می دهد. 

 

زمینه های پژوهشی گروه:

-    استخراج و جداسازی ترکیبات مؤثره و فراسودمند از گیاهان

-    به کارگیری ترکیبات فراسودمند در فرمولاسیون های غذایی

-    امولسیون و ریز پوشانی ترکیبات مؤثره و فراسودمند  

-    ایمنی و سلامت مواد غذایی

-    بسته بندی مواد غذایی

-    پژوهش های مرتبط با غذای حلال

 

اعضای هیات علمی گروه:

نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
دکتر عادل بیگ بابایی شیمی مواد غذایی (جداسازی و اندازه گیری ، ایمنی مواد غذایی، آنالیز دستگاهی) استادیار
دکتر مسلم جهانی  شیمی مواد غذایی (شیمی تجزیه مواد غذایی) استاديار
دکتر راضیه نیازمند(مدیر گروه)  شیمی مواد غذایی (روغن ها، ایمنی موادغذایی، بسته بندی) دانشیار
دکتر بی بی مرضیه رضوی زاده فناوری های نوین در ارتقا و یا کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی(غنی سازی، ریز­پوشانی، پایش موادغذایی و غذای حلال) دانشیار
دکتر خشایار سرابندی   استادیار

 

کارشناسان گروه:

نام و نام خانوادگی عنوان آزمایشگاه
مهندس زهرا خدابخشی کارشناس ارشد شیمی معدنی  آزمایشگاه شیمی مواد غذایی
مهندس اسماء گلمکانی کارشناس ارشد شیمی آلی  آزمایشگاه شیمی مواد غذایی

 

اعضای هیاًت علمی بازنشسته:

نام و نام خانوادگی زمینه فعالیت مرتبه علمی
بیژن عباسی شیمی مربی

 

آزمایشگاه های گروه:

آزمایشگاه شیمی مواد غذایی