1. افتخاری دیگر برای موسسه؛ قرارگیری نام عضو هیات علمی موسسه در جمع دو درصد دانشمند برتر دنیا

طبق فهرست داده‌های منتشرشده پایگاه استنادی اسکوپوس با همکاری مؤسسه الزویر ویرایش 6 منتشرشده در اکتبر 2023 ، اسماء وردیان، عضو هیأت علمی گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی در لیست پژوهشگران دو درصد برتر دنیا در سال 2022  برای دومین سال پیاپی قرار گرفت.
بر اساس رتبه‌بندی که در اکتبر ۲۰۲۳ در پایگاه علمی Elsevier منتشر گردیده است، ۲۱۴۱ دانشمند ایرانی در زمره دانشمندان برتر دنیا در ۲۲ رشته علمی و ۱۷۶ زیررشته از تمامی دانشگاه‌های جهان قرار گرفتند. تعداد استنادات به تولیدات علمی محققان، تعداد استنادات بدون خود استنادی و شاخص “اچ” پژوهشگران برخی از ملاک‌های ارزیابی دانشمندان ۲ درصد بوده است.
علاقه‌مندان جهت دریافت اطلاعات کامل پژوهشگران 2% برتر می‌توانند به آدرس زیر مراجعه نمایند.

روابط عمومي و همکاران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این موفقیت را به ایشان  تبریک عرض گفته و دوام توفيق را برای ایشان از درگاه خداوند متعال خواستارند.