رديف | عنوان طرح | گروه پژوهشی | نام مجري/ مجريان | وضعیت طرح |
1 | استخراج ترکيبات فنلي ميوه عناب به سه روش حلالي و سيال زير بحراني و مايکروويو: بررسي فعاليت آنتي اکسيداني و مقاومت حرارتي | شیمی مواد غذایی | مصطفی شهیدی نوقابی، راضیه نیازمند | جاری |
2 | بررسي اثر مکمل هاي اينولين و باکتري هاي پروبيوتيک ريزپوشاني شده بر خواص حسي، رئولوژيکي و ماندگاري نان سين بيوتيک | زیست فناوری مواد غذایی | مرضیه حسینی نژاد | جاری |
3 | تأثير شرايط فرآوري و برخي افزوده هاي غذايي بر تشکيل، ثبات و افزايش کف سفيده تخم مرغ | فرآوری مواد غذایی | رسول کدخدایی، سمیرا یگانه زاد | جاری |
4 | ساخت ايمنو سنسور جهت اندازه گيري سريع 2، 3، 7، 8 - تتراکلرودي بنزو-پارا-دي اکسين (TCDD) | شیمی مواد غذایی | بی بی مرضیه رضوی زاده، مجید رضایی | جاری |
5 | بررسي امکان توليد و ارزيابي اجزاي زيست فعال، خواص فيزيکوشيميايي و فرح بخشي نوشيدني گياهي بر مبناي حديث رضوي | فرآوری مواد غذایی | علی رافع، محبوبه سرابی جماب | جاری |
6 | طراحي و ارزيابي حامل هاي ليپيدي نانو ساختار حاوي آلفا توکوفرول | نانوفناوری مواد غذایی | آرام بستان | جاری |
7 | بررسي اثر تلفيقي سموم حشره کش، کنه کش و قارچ کش بر ميزان باقيمانده آنها در دوره کارنسي خيار و گوجه فرنگي گلخانه اي با استفاده از تکنيک کروماتوگرافي گازي-طيف سنجي جرمي | شیمی مواد غذایی | عادل بیگ بابایی، آزاده صنعی | جاری |
8 | بررسي امکان توليد شير فراسودمند با استفاده از صمغ هاي بومي و تجاري و ترکيبات زيست فعال | فرآوری مواد غذایی | رسول کدخدایی، بهاره عمادزاده، پیانگ فنگ | جاری |
9 | کاهش آفلاتوکسین شیر به روش تثبیت میکروبی در بستر ثابت | فرآوری مواد غذایی | عبدالمجید مسکوکی | جاری |
10 | روش های بهینه فراوری و بسته بندی خرما | فرآوری مواد غذایی | عبدالمجید مسکوکی | جاری |
11 | توليد آزمايشگاهي سيکلوپپتيدهاي ضد ميکروبي با منشأ گياهي | زیست فناوری مواد غذایی | سیدمهدی زیارت نیا، محبوبه سرابی جماب | تشکیل پرونده |
12 | مطالعات شناسايي و تعيين پراکنش جغرافيايي آلاينده ها در منابع غذايي کشور | فرآوری مواد غذایی | عبدالمجید مسکوکی | جاری |
13 | پايش فساد ماهي با استفاده از نانوحسگرهاي حساس به pH | نانوفناوری مواد غذایی | بهروز قرآنی، بهاره عمادزاده | جاری |
14 | فرمولاسيون و نمونه سازي غذاهاي قابل باز جذب آب به منظور مأموريت هاي فضايي | فرآوری مواد غذایی | عبدالمجید مسکوکی، سمیرا یگانه زاد | مصوب |
15 | ريزپوشاني باکتري هاي پروبيوتيک (لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباکتريوم بيفيدوم) در شبکه هاي پليمري هيدروکلوئيدي/پروتئيني به روش الکتروريسي | نانوفناوری مواد غذایی | بهروز قرانی، محبوبه سرابی جماب، Wongsasulak Saowakon | جاری |
16 | بررسی امکان استفاده از سامانه امولسیونی آب در آب جهت ایجاد محصولات غذایی کم چرب | نانوفناوری مواد غذایی | بهاره عمادزاده، رسول کدخدایی | جاری |
17 | فرمولاسیون و تولید دراژه شکلاتی بر پایه انجیر | فرآوری مواد غذایی | سمیرا یگانه زاد | جاری |
18 | تأثير تنش خشکي بر گل آوري و عملکرد زعفران | زیست فناوری مواد غذایی | محمد حسینی | جاری |
19 | تهيه نانوفيلترهاي جاذب بو به روش جاگذاري سيکلو دکسترين در شبکه الکتروريسي شده استات سلولز | نانوفناوری مواد غذایی | بهروز قرآنی، رسول کدخدایی، مسعود نجفی، قدیر رجب زاده اوغاز | جاری |
20 | بررسي توليد نانوحامل حاوي روغن سير-رنگدانه کپک موناسکوس پرپورئوس جهت تحريک خود تخريبي سلول | نانوفناوری مواد غذایی | علی رافع | جاری |
21 | بررسي اثر تنظيم کننده هاي رشد گياهي بر طولاني کردن خواب و ترکيبات مؤثره زعفران (Crocus sativus) در شرايط کنترل شده | زیست فناوری مواد غذایی | سیدمهدی زیارت نیا، عبدالله ملافیلابی | جاری |
22 | بررسي اثر مکمل هاي اينولين و باکتري هاي پروبيوتيک ريزپوشاني شده بر خواص حسي، رئولوژيکي و ماندگاري نان سين بيوتيک | زیست فناوری مواد غذایی | مرضیه حسینی نژاد | جاری |
23 | بررسي توده هاي بومي کاسني، استخراج اينولين و امکان سنجي توليد ترکيبات فراسودمند از آن | زیست فناوری مواد غذایی | احمد بالندری، مرضیه حسینی نژاد | جاری |
24 | بررسي امکان توليد و ارزيابي اجزاي زيست فعال، خواص فيزيکوشيميايي و فرح بخشي نوشيدني گياهي بر مبناي حديث رضوي | فرآوری مواد غذایی | علی رافع، حبوبه سرابی جماب | جاری |
25 | استفاده از صمغ های بومی و تجاری در حفاظت میوههای حساس با استفاده از روش پوشش دهی | فرآوری مواد غذایی | رسول کدخدایی، بهاره عمادزاده | جاری |
26 | بررسی خصوصیات مولکولی و بیوشیمیایی آنزیمهای مؤثر در بیوسنتز کروسین زعفران ایرانی | زیست فناوری مواد غذایی | سید مهدی زیارت نیا | جاری |
27 | بررسي امکان توليد کروسين با استفاده از سيستم کشت سلولي زعفران ايراني (Crocus sativus) | زیست فناوری مواد غذایی | سیدمهدی زیارت نیا | جاری |
28 | بررسي نيازمنديها و رويکردهاي نوين براي توسعه و ارتقاء فعاليت ها و ساختار پژوهشکده علوم و صنايع غذايي | فرآوری مواد غذایی | عباس همتی کاخکی، مهدی کارگر راضی | جاری |
29 | بررسي مقايسه اي استخراج اسانس بابونه آلماني با استفاده از سيال فوق بحراني دي اکسيد کربن، تقطير با بخار آب و حلال | شیمی مواد غذایی | قدیر رجب زاده اوغاز، محمدرضا عبدالهی مقدم | جاری |
30 | بررسی روشهای پایدار سازی سس مایونز فاقد تخم مرغ | فرآوری مواد غذایی | بهاره عمادزاده، رسول کدخدایی | جاری |
31 | طراحی و ساخت پرس هیدرواستاتیک فشار بالا با کاربرد فرایندهای غیر حرارتی مواد غذایی | ماشین آلات صنایع غذایی | سیدمهدی میرزابابایی | مصوب |
32 | ستخراج عصاره پوست انار با روش هاي نوين و ارزيابي تأثير ضد ميکروبي پوشش حاوي نانوذرات عصاره توليدي بر ماندگاري گوشت مرغ | زیست فناوری مواد غذایی | محبوبه سرابی جماب | جاری |
33 | ريزپوشاني کافئين در ذرات هيدروژل به روش الکترواسپري، جهت رهش آهسته و دستيابي به هوشياري بلند مدت | نانوفناوری مواد غذایی | بهروز قرآنی، رسول کدخدایی | جاری |
34 | استفاده از صمغ هاي بومي و تجاري در حفاظت ميوه هاي حساس با استفاده از روش پوشش دهي | فرآوری مواد غذایی | رسول کدخدایی، بهاره عمادزاده | جاری |
35 | تولید نوشیدنی گیاهی بر پایه زرشک، زعفران و عناب | فراوری مواد غذایی | علیرضا صادقیان، علی رافع | در انتظار تصویب |
36 | ريزپوشاني باکتري پروبيوتيک (لاکتوباسيلوس پلانتاروم و بيفيدوباکتريوم بيفيدوم) در شبکه پريبيوتيک نشاسته مقاوم و هيدروژل آلژينات-کيتوزان به روش الکترواسپري | نانوفناوری مواد غذایی | بهروز قرآنی، محبوبه سرابی جماب | در انتظار تصویب |
37 | فرمولاسيون پوشش و لعاب خوراکي حاوي اينولين جهت توليد فرآورده هاي خام و اماده مصرف دريايي و بررسي اثر آن بر ويژگيهاي کيفي و ماندگاري محصول | زیست فناوری مواد غذایی | مرضیه حسینی نژاد، مسعود رضایی | جاری |
38 | اندازه گيري شاخص هاي فلاونوييدي موجود در آب ميوه جات به منظور شناسايي اصالت آب ميوه هاي عرضه شده در بازار | فراوری مواد غذایی | علیرضا صادقیان | مصوب |
39 | فرمولاسیون شکلات کم کالری ضد استرس حاوی سویه پروبیوتیک | | | عقد قرارداد مشارکت |