سال 1393:
کد طرح | عنوان طرح | مجری طرح |
--- | ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺻﻤﻐﻬﺎي ﺑﻮﻣﯽ رﯾﺤﺎن و ﺑﺎﻟﻨﮕﻮ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﭼﺮﺑﯽ در ﺳﺎﻣﺎﻧﻪ اﻣﻮﻟﺴﯿﻮﻧﯽ ﻧﻮع روﻏﻦ در آب | دﮐﺘﺮ ﺑﻬﺎره ﻋﻤﺎدزاده - دﮐﺘﺮ ﺳﯿﺪ ﻣﺤﻤﺪﻋﻠﯽ رﺿﻮي |
42590001 | اﺳﺘﺨﺮاج وﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت زﯾﺴﺖ ﻓﻌﺎل زرﺷﮏ ﺑﯿﺪاﻧﻪ ﺑﺎاﺳﺘﻔﺎده از روﺷﻬﺎي اﺳﺘﺨﺮاج ﻓﻮق ﺑﺤﺮاﻧﯽ CO2 وﻣﺎدون ﺑﺤﺮاﻧﯽ آب | دکتر علی فائزیان |
23091008 | بررسی جایگاه فراورده های غذایی فراسودمند در کشور و ارائه راهکار به صنایع هدف استان خراسان رضوی | دکتر سمیرا یگانه زاد |
22092001 | تهیه افشانه پودر ترکیبات موثره زعفران | دکتر بهروز قرآنی – دکتر رسول کدخدایی |
41089001 | بررسی مقایسه ای استخراج اسانس بابونه آلمانی با استفاده از سیال فوق بحرانی دی اکسید کربن، تقطیر با بخار آب و حلال | دکتر قدیر رجب زاده اوغاز - مهندس محمد رضا عبدالهی مقدم |
42590002 | تولید نرم افزار تحلیل سامانه عملیات تولید یک محصول غذایی- پیاده سازی سامانه استریلیزاسیون شیر به عنوان نمونه | دکتر علی فائزیان |
21091003 | بررسی امکان تولید فیلم های پلیمری فعال گیرنده اکسیژن بر پایه نمک فلزی آسکوربات و اتیلن وینیل الکل جهت بسته بندی مواد غذایی | دکتر راضیه نیازمند- دکتر محبوبه سرابی- دکتر معصومه مهربان |
سال 1392:
کد طرح | عنوان طرح | مجری طرح |
44089001 | بررسی امکان تلاقی زرشک بی دانه و انواع ژنوتیپ های دانه دار ، جوانه زنی بذور و تولید نهال | دکتر احمد بالندری - مهدی رضائی |
41089004 | تهیه عصاره خشک زعفران به روش میکروکپسولی کردن | دکتر قدیر رجب زاده |
24091002 | بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر میزان جذب آفلاتوکسین M1 در ماست پروبیوتیک | دکتر محبوبه سرابی جماب - مهندس فائزه تجلی |
43090004 | مطالعات امکان سنجی طراحی و ساخت حسگرهای هوشمند بویایی و چشایی با کاربرد در صنایع غذایی | دکتر سعید صمدی – دکتر مرضیه حسینی نژاد |
45089006 | بررسی تاثیر کونژوگاسیون پروتئین آب پنیر نشاسته اصلاح شده بر خواص عملکردی امولسیون روغن در آب | دکتر رسول کدخدایی - دکتر علیرضا صادقیان |
سال 1391:
سال 1390:
کد طرح | عنوان طرح | مجری طرح |
42587002 | طراحی و ساخت دستگاه استریلیزاسیون حرارتی مستقیم شير در مقياس آزمايشگاهی | دکتر علی فائزیان |
44087001 | بررسی سیتوژنتیکی گونه های زرشک بومی استانهای خراسان و علل بی دانگی زرشک زراعی | دکتر سید حسن مرعشی - دکتر عبدالله ملافیلابی |
--- | مطالعه برخی خصوصیات اکوفیزیولوژیکی و بررسی جنبه های به زراعی کشت کاسنی پاکوتاه در شرایط مشهد | دکتر احمد بالندری |
سال 1389:
کد طرح | عنوان طرح | مجری طرح |
42586001 | طراحی و ساخت خط تمام مکانیزه تولید نان سنتی به روش صنعتی | مهندس رحیم بهنام نیک |
42586003 | بررسی استخراج قند از چغندر بااستفده از دستگاه مولد پالس های ولتاژ بالا | دکتر عباس پورزکی |
42586003 | جلد دوم: فرایند استخراج - بررسی استخراج قند از چغندر بااستفده از دستگاه مولد پالس های ولتاژ بالا | دکتر عبدالمجید مسکوکی |
45088001 | بررسی امکان کاهش کلسترول در شیر با استفاده از بتاسیکلودکسترین | دکتر عبدالمجید مسکوکی - سید حامد رضا بهشتی |
44087002 | بررسی اثرات پری بیوتیکی دو نمونه از گیاهان دارویی بومی کشور | دکتر مرضیه حسینی نژاد |
45084005 | تولید سیستم های امولسیونی پایدار با استفاده از امواج ما فوق صوت | دکتر رسول کدخدایی |
45087003 | استفاده از امواج فراصوت در تولید امولسیون و پوشینه دارکردن د-لیمونین | دکتر رسول کدخدایی |
44086001 | مطالعه ترکیبات فنولی در دوره رشد گیاه زعفران | دکترعلیرضا صادقیان – مهندس محمد حسینی |
45087004 | استخراج قند از چغندر بااستفاده ازميدان الكتريكي قوي پالسي | دکتر عبدالمجيد مسكوكي |
سال 1388:
کد طرح | عنوان طرح | مجری طرح |
45087004 | بررسی منابع مواد اولیه جایگزین ملاس به عنوان سوبسترای خمیرمایه | دکتر عبدالمجید مسکوکی – دکتر محمد استادی |
45083002 | امکان استفاده از زعفران به عنوان رنگ دهنده در روغن نباتی مایع و کره | مهندس عباس همتی کاخکی |
44086004 | امکان تشخیص وجود گلرنگ در زعفران با استفاده از روشهای مولکولی | مهندس عباس همتی کاخکی – مهندس احمد شریفی |
سال 1386:
کد طرح | عنوان طرح | مجری طرح |
45079006 | بهينه سازي توليد و فرآوری کشمش | دکتر عبدالمجید مسکوکی |
سال 1385 :
کد طرح | عنوان طرح | مجری طرح |
44082003 | اثر نوسانات دراز مدت درجه حرارت بر زعفران | مهندس محمد حسینی دکترعبداله ملافیلابی |
41083004 | بررسی مطالعاتی روشهای خالص سازی آب با به کار گیری فناوری نانو | دکتر بی بی مرضیه رضوی زاده |