سخنرانیهای تخصصی هفته پژوهش
- تاریخ برگزاری
- آذر 99
- ساعت
- مکان برگزاری
- بصورت مجازی برگزار میشود
لینک های ثبت نام و ورود به تالارهای گفتگو: https://nikaro.ir/school/18844
ردیف |
نام مدرس |
نام تالار |
تاریخ |
ساعت شروع |
ساعت پایان |
لینک ثبت نام |
لینک اتاق |
1 |
دکتر قدیر رجب زاده |
امنیت غذایی و چالش های صنعت غذا |
24/09/99 |
17 |
18 |
||
2 |
دکتر سیدمهدی زیارت نیا |
پژوهش و نوآوری ضامن ارتقای صنعت غذا |
24/09/99 |
18 |
19 |
||
3 |
دکتر ابوالفضل پهلوانلو |
نقش غذاهای فراسودمند در بحرانهای پاندمی |
25/09/99 |
17 |
18 |
||
4 |
دکتر حسین زمانی |
آشنایی با نشان طیب فرآورده های غذایی و سامانه کیفیت طیب |
26/09/99 |
17 |
18 |
||
5 |
دکتر راضیه نیازمند |
نشست تخصصی از پژوهش تا صنعت در حوزه صنایع غذایی |
27/09/99 |
16 |
18 |
لینک های ثبت نام و ورود به اتاق سخنرانیهای تخصصی و کارگاهها:
ردیف |
نام مدرس |
نام کارگاه |
تاریخ |
ساعت شروع |
ساعت پایان |
لینک ثبت نام |
لینک اتاق |
1 |
دکتر بهروز قرآنی |
چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی |
24/09/99 |
11 |
12 |
||
2 |
دکتر عبدالله ملافیلابی |
یافته های پژوهشی موثر بر عملکرد و کاربرد زعفران در صنعت |
24/09/99 |
10 |
11 |
||
3 |
دکترعلی رافع |
تهیه محصولات غذایی بازسازی شده و ساختارمند حاصل از ژل های دو و چند جزئی |
25/09/99 |
17 |
18 |
||
4 |
دکتر مرضیه حسینی نژاد |
چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک |
25/09/99 |
11 |
12 |
||
5 |
مهندس سحر صالحی |
کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی |
25/09/99 |
10 |
11 |
||
6 |
دکتر سمیرا یگانه زاد |
جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار |
26/09/99 |
18 |
19 |
||
7 |
دکتر جواد فیضی |
کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا |
26/09/99 |
10 |
11 |