کارگاه آموزشی

• مکان برگزاری
  • بصورت مجازی برگزار می گردد

وبینار علمی تخصصی

"کاربرد، پایش و ایمنی زیستی پروبیوتیک‌ها"

با گذشت هر روز، انبوه تحقیقات پرثمر محققین، جلوه های نوینی از نقش آفرینی پروبیوتیک‌ها را به معرض ظهور می رساند و درپی آن اهمیت این اجزاء بیولوژیک در تضمین سلامت بدن و به خصوص سلامت سیستم گوارشی آشکارتر می گردد.  در این راستا انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند شاخه شمال شرق کشور به همراه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درنظر دارد در پی استقبال از برگزاری موفق هفتمین کارگاه بین المللی پروبیوتیک ها که در آذر ماه سال جاری به زبان انگلیسی و با حضور 9 سخنران بین المللی صورت پذیرفت نسبت به ارائه بخشی از دستاوردهای این حوزه توسط اساتید و محققین دانشگاه و صنعت داخل کشور اهتمام ورزد.

لذا پیرو اطلاع رسانی قبلی، وبینار علمی تخصصی "کاربرد، پایش و ایمنی زیستی پروبیوتیک‌ها" در تاریخ پنجم و ششم اسفندماه در چهار پانل تخصصی ذیل برگزار و یافته‌ها و تحقیقات نوین در این حوزه با دانشجویان، پژوهشگران و علاقه­مندان به موضوع به اشتراک گذاشته خواهد شد:

پانل 1: تولید و فرمولاسیون فراورده‌های پروبیوتیکی

پانل 2: پایش فراورده­های پروبیوتیکی: اصول و روش­ها

پانل 3: ایمنی زیستی پروبیوتیک ها و کاربردهای پزشکی

پانل4: ایمنی زیستی پروبیوتیک ها و کاربردهای پزشکی

اسامی سخنرانان و عناوین سخنرانی متعاقبا به اطلاع خواهد رسید. از دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان به موضوع دعوت می گردد جهت ثبت نام تا تاریخ 02/12/99 نسبت به تکمیل فرم پیوست و ارسال به آدرس الکترونیکی probioticworkshop@gmail.com و یا از طریق واتساپ به شماره 09363317957 اقدام نمایند.

برنامه وبینار

با سپاس