با هدف کارآفرینی و استفاده از ظرفیت های بالقوه داخلی در توسعه صنعت غذا، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برای تولید پودر نوشیدنی پروبیوتیک برپایه زرشک با بخش خصوصی تفاهم نامه همکاری های علمی ، پژوهشی و فناوری امضاء کرد.
به گزارش روابط عمومي پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، کشور ایران دارای مزیت نسبی در تولید محصول زرشک است اما متاسفانه تاکنون از این ظرفیت بالقوه برای درآمدزایی و ارز آوری در صنعت غذا استفاده نشده است.
زرشک یکی از محصولات کشاورزی صادراتی ایران می باشد که دارای خواص درمانی بسیاری است.
لازم به ذکر است 98 درصد این محصول ارزشمند در خراسان جنوبی تولید می شود که برای رونق اقتصادی این استان، توجه به صنایع فرآوری و حمایت از صادرکنندگان باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
از این رو پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در سال های اخیر برای اجرای طرح های پژوهشی در زمینه توسعه اقتصاد صنعت فرآوری مواد غذایی، اقدام به جذب سرمایه گذار و اجرای طرح های نوآورانه در این زمینه نموده است که امضای تفاهم نامه تولید پودر نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه زرشک از آن جمله به شمار می رود.