1. نخستین اجلاس روسای دانشگاه های برتر دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق
  2. نخستین اجلاس روسای دانشگاه های برتر دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق
  3. نخستین اجلاس روسای دانشگاه های برتر دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق
  4. نخستین اجلاس روسای دانشگاه های برتر دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق
  5. نخستین اجلاس روسای دانشگاه های برتر دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق

نخستین اجلاس روسای دانشگاه های برتر و منتخب دو کشور ایران و عراق ذیل عنوان" هفته علم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق" از امروز (شنبه 15 مهرماه سال 1402) در مشهد و به میزبانی دانشگاه فردوسی آغاز به کار کرد.

در این نشست روسای 24 دانشگاه عراق، تنی چند از مسئولان آموزش عالی آن کشور از جمله قائم مقام وزیر علوم و آموزش عالی عراق و حدود 40 نفر از روسای عتف به جهت تبادل دانش و فناوری حضور خواهند داشت.

این اجلاس تا 19 مهر برپا واین هیات علمی از موسسات پژوهشی و پارک های علم و فناوری مشهد بازدید خواهند کرد.

اطلاعات تکمیلی در اخبار بعدی منتشر خواهد شد.