1. مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و آئین تجلیل از پژوهشگران برتر
  9. مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و آئین تجلیل از پژوهشگران برتر
  10. مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و آئین تجلیل از پژوهشگران برتر
  11. مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و آئین تجلیل از پژوهشگران برتر

به گزارش روابط عمومی، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیراز پژوهشگران برگزیده موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با حضور هیات رئیسه موسسه، اعضای هیات علمی، یاوران علمی و کارکنان موسسه برگزار گردید. در این مراسم  دکتر رضوی با گرامیداشت شهدای علمی کشور، ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری بیان کرد، از تمام تلاشگران عرصه پژوهش و فناوری در موسسه تشکر می‌کنم و امیدوارم در برنامه‌ریزی‌های پیش رو با همدلی و همراهی در راستای رشد و تعالی موسسه گام برداریم. وی به نقشه راه و چشم‌انداز موسسه که در هفته پژوهش سال گذشته ترسیم کرده بود اشاره کرد و گفت: ما در سال گذشته نقشه و مسیر راهی را ترسیم کردیم و امسال که به آن می‌نگریم مسیر پرپیچ‌وخم اما پر موفقیتی را طی کرده‌ایم. رئیس موسسه در ادامه افزود: نقشه راه موسسه شفاف بوده و همه ما بر اساس این نقشه برای اعتلای موسسه طی طریق می‌کنیم.

دکتر رضوی گفت: تغییر نام گروه‌های علمی و جذب اعضای هیات علمی جدید همه بر اساس چشم‌انداز و برنامه های آینده موسسه بوده و امید دارم این تغییرات باعث بالندگی بیشتر موسسه گردد. در ابتدای این مراسم دکتر جواد فیضی معاون پژوهش و فناوری ، گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای یک سال گذشته این معاونت ارائه کرد. در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر موسسه در سال 1401 به شرح ذیل تجلیل شد؛

دکتر علی رافع نائل به درجه استادی

دکتر مرضیه حسینی نژاد نائل به درجه استادی و دبیر علمی اولین همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت

دکتر سارا ناجی نائل به درجه دانشیاری و پژوهشگر برتر موسسه