ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. همکاری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شرکت صنایع غذایی فرمند برای ارتقاء شاخص های کیفی محصولات غذایی با کمک دانش ارزیابی حسی
  2. همکاری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شرکت صنایع غذایی فرمند برای ارتقاء شاخص های کیفی محصولات غذایی با کمک دانش ارزیابی حسی
  3. همکاری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شرکت صنایع غذایی فرمند برای ارتقاء شاخص های کیفی محصولات غذایی با کمک دانش ارزیابی حسی

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، به عنوان تنها مرکز تخصصی در حوزه ارزیابی حسی، به تازگی همکاری خود را با شرکت صنایع غذایی فرمند آغاز کرده است. 
این همکاری با هدف توسعه علوم حسی و ارتقای کیفیت محصولات غذایی، در راستای پاسخگویی به نیازهای متنوع مشتریان صورت گرفته است.

دکتر یگانه زاد عضو هئیت علمی ارزیابی حسی غذا را اینگونه تشریح کرد: این  یک روش علمی و معتبراست که، برای اندازه گیری، تجزیه و تحلیل و تفسیر پاسخ‌ها به یک محصول به عنوان درک حاصل از حس های بویایی، چشایی، بینایی ، لامسه و شنوایی می پردازد. این فرآیند به تولیدکنندگان این امکان را می‌دهد که نقاط قوت و ضعف محصولات خود را شناسایی کرده و بر اساس آن، کیفیت را بهبود بخشیده و رضایت مشتریان را افزایش دهند.

دکتر یگانه زاد در ادامه گفت: در مرحله اول این همکاری،  غربالگری چشایی و بویایی ارزیابان به روش سه مرحله‌ای TDI توسط خانم مهندس کردجزی، کارشناس مسئول آزمایشگاه ارزیابی حسی و رفتار مصرف‌کننده موسسه در محل شرکت صنایع غذایی فرمند به انجام رسید.

وی با تشریح روش TDI  در تکمیل روشهای ارزیابی حسی غذا عنوان کرد:در این روش غربالگری با کمک ابزارهای دقیق، قدرت شناسایی، تشخیص و آستانه بویایی، افراد ارزیابی و افرادی به عنوان ارزیابی حسی انتخاب می شوند که مجموع بالاترین امتیاز را از محدوده نرمال به بالاتر کسب کرده باشند. این افراد بعد از آموزش های لازم و گذراندن سایر مراحل غربالگری می توانند به عنوان تیم تخصصی ارزیابی حسی سازمان خود فعالیت کنند.
 وی افزود: در ادامه همکاری، در شرکت صنایع غذایی فرمند به ارائه راهکارهای علمی و عملی برای ارتقای شاخص‌های کیفی محصولات ونیز شناخت محرک‌های موثر بر پذیرش مصرف‌کننده و تبادل نظر در زمینه تکنیک‌های نوین و کاربردی حسی تأکید شد.
دکتر یگانه زاد با تاکید بر کیفیت محصولات غذایی با استفاده از روش های ارزیابی حسی غذا اظهارکرد: این همکاری نه تنها به افزایش رضایتمندی مشتری کمک می‌کند، بلکه به ارتقاء استانداردهای کیفی در صنعت غذا نیز منجر خواهد شد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بهره‌گیری از ابزارهای پیشرفته و تیم متخصص خود، به تولیدکنندگان مشاوره‌های تخصصی ارائه می‌دهد تا در بازار رقابتی امروز موفق‌تر عمل کنندو نیز 
با توجه به اهمیت ارزیابی حسی در صنایع غذایی، این همکاری می‌تواند به عنوان یک نقطه عطف در ارتقاء کیفیت و رضایت مشتریان در این صنعت محسوب شود. تولیدکنندگان با استفاده از نتایج ارزیابی حسی، قادر خواهند بود تا محصولات خود را بهینه‌سازی کرده و در بازار رقابتی امروز، جایگاه خود را مستحکم‌تر کنند.

تگ ها: