ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. صنایع غذایی در مسیر جهش تولید دانش بنیان
  2. صنایع غذایی در مسیر جهش تولید دانش بنیان

نخستین رویداد «جهش در صنایع غذایی» با همت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و با تمرکز بر معرفی ظرفیت های اعتبار مالیاتی ،تحقیق و توسعه در قانون جهش تولید دانش بنیان، ارائه تجارب صنعتی و تقویت همکاری‌های فناورانه برگزار شد.

در این رویداد دکتر سید محمدعلی رضوی، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های قانونی در توسعه نوآوری گفت: اعتبار مالیاتی تصریح شده در قانون جهش تولید دانش بنیان می‌تواند تحول بزرگی در افزایش سرمایه‌گذاری در بخش تحقیق و توسعه صنایع غذایی ایجاد کند.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای امضای پنج قرارداد همکاری میان مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و واحدهای صنایع غذایی با استفاده از ظرفیت ماده 13 قانون، این رویداد را نقطه شروعی برای جهش تولید حوزه دانش بنیان در صنایع غذایی کشور دانست و از نقش فعال مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در همکاری با واحدهای صنایع غذایی برای بهره گیری هرچه بیشتر از ظرفیت های قانون جهش تولید دانش بنیان خبر داد.

در ادامه این رویداد دکتر شریعتی معاون پارک علم و فناوری خراسان رضوی به معرفی ظرفیت های پارک علم و فناوری برای بهره مندی از ظرفیت قانون جهش تولید دانش بنیان پرداخت و موضوع اعتبار مالیاتی ماده 11 قانون جهش تولید دانش بنیان را زمینه ساز تحول فناوری و نوآوری در توسعه دانش بنیان استان دانست.

در این رویداد در بخش ارائه‌های تخصصی معافیت مالیاتی، دکتر تاج الدینی، از دبیرخانه اعتبار مالیاتی و قانون جهش تولید دانش‌بنیان - اعتبار 14، به تشریح روندها وچگونگی ضوابط دریافت اعتبار مالیاتی ویژه فعالیت‌های تحقیق و توسعه پرداخت.

همچنین دکتر رجب زاده رئیس اداره امور مالیاتی اداره کل امور مالیاتی استان خراسان رضوی نیز به روند دریافت معافیت مالیاتی و سرفصل های مورد تایید این معافیت اشاره کرد و به تشریح جزییات نحوه برخورداری از این معافیت مالیاتی اشاره نمود.

از دیگر سخنرانان این بخش، دکتر رحم جو از ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی معاونت علم و فناوری بود که به اهمیت توسعه زیست‌بوم نوآوری و حمایت‌های دولتی در این حوزه اشاره کرد و در پایان این بخش دکتر شاوردی، عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات سیاست علمی کشور نیز در ارتباطی برخط به تحلیل نقش سیاست‌های پژوهشی در تقویت نوآوری صنعتی پرداخت.

در ادامه این مراسم تجارب عملی از سوی مدیران تحقیق و توسعه دو شرکت قهوه پارت سازان و جوانه خراسان که در همکاری مشترک با مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق به بهره مندی از ظرفیت اعتبار مالیاتی موضوع ماده 13 قانون جهش تولید دانش بنیان شده اند ارایه شد.

در پایان این رویداد، ضمن برگزاری پنل تخصصی با موضوع قانون جهش تولید دانش بنیان، نشست‌های B2B میان پژوهشگران مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و نمایندگان واحد های صنایع غذایی برگزار شد.

شایان ذکر است این رویداد نخستین رویداد مسأله محور و تخصصی در حوزه علوم و صنایع غذایی با رویکرد معرفی ظرفیت های قانون تولید جهش دانش بنیان به واحد های صنایع غذایی بود که با حضور جمعی از پژوهشگران، مدیران صنعتی و مسئولان دولتی با همکاری مؤسسه راهبردی بشرا پژوه و موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی و پارک علم و فناوری خراسان رضوی برگزار شد.

تگ ها: