در جریان سومین همایش ملی امنیت غذایی با محوریت «فرآوری، ایمنی و سلامت»، مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص با برپایی غرفهای تخصصی، به معرفی ظرفیتها و فرصتهای نوآورانه خود در حوزه توسعه محصولات غذایی خاص پرداخت.
در این غرفه، مجموعهای از محصولات نوآورانه و فناورانه به نمایش گذاشته شد. همچنین، کارشناسان مرکز فرمهای RFP تنظیمشده بر اساس رهنگاشت مرکز و نیازهای احصاءشده از صنایع را به بازدیدکنندگان معرفی و تشریح کردند.
دکتر ساجد امجدی، رئیس مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص، در حاشیه این رویداد اظهار داشت: هدف ما از حضور در این همایش، معرفی مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص به جامعه علمی کشور و ایجاد شبکهای میان فناوران، پژوهشگران و صنایع مرتبط است.
تگ ها:

